Thank You Zalora !

by - Saturday, February 28, 2015


assalamualaikum

yay dapat purchased barang daripada voucher RM100 zalora :D 

hoorayy ~ paling suka betul dapat voucher ni . haha . btw before that , al kisah boleh dapat voucher ni sebab Ms Norain iaitu kaki tangan Zalora.com ada send email dekat yaya untuk buat satu entry pasal Trend Online Shopping Malaysia , so ganjaran nya dapat berbelanja dengan voucher RM100 zalora .

Thank You Ms Norain and Team Zalora :)

dapat voucher hari selasaa tak silap . rabu terus order barang cukup2 jumlah voucher tu then semalam dapat barang . yay .






dapat laa beli baju sehelai untuk yaya dan jam tangan tu akak yaya yang pilih .so bagi akak la . hihi
serius best shopping kat zalora , barang barang baju,  , aksesori , kasut semua lawa lawa . nak nak lagi ada yang discount . Rambang mata ~ ni mencikk ni shopping sampai rambang mata . hehe . bahagian pakaian muslimah pun ada taw . so senang nak cari baju yang longgar , tak ketat , labuh . pergi click bahagian muslimah punya okay

harga semua berpatutan beb ! nak dapat penghantaran free korang kena beli lebih dari RM75 .

inshaAllah , lepas ni ada duit . ajak akak shop kat sini je . ekekeke :P





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6444?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=


You May Also Like

8 Comment