Thank You Zalora !

by - Saturday, February 28, 2015


assalamualaikum

yay dapat purchased barang daripada voucher RM100 zalora :D 

hoorayy ~ paling suka betul dapat voucher ni . haha . btw before that , al kisah boleh dapat voucher ni sebab Ms Norain iaitu kaki tangan Zalora.com ada send email dekat yaya untuk buat satu entry pasal Trend Online Shopping Malaysia , so ganjaran nya dapat berbelanja dengan voucher RM100 zalora .

Thank You Ms Norain and Team Zalora :)

dapat voucher hari selasaa tak silap . rabu terus order barang cukup2 jumlah voucher tu then semalam dapat barang . yay .






dapat laa beli baju sehelai untuk yaya dan jam tangan tu akak yaya yang pilih .so bagi akak la . hihi
serius best shopping kat zalora , barang barang baju,  , aksesori , kasut semua lawa lawa . nak nak lagi ada yang discount . Rambang mata ~ ni mencikk ni shopping sampai rambang mata . hehe . bahagian pakaian muslimah pun ada taw . so senang nak cari baju yang longgar , tak ketat , labuh . pergi click bahagian muslimah punya okay

harga semua berpatutan beb ! nak dapat penghantaran free korang kena beli lebih dari RM75 .

inshaAllah , lepas ni ada duit . ajak akak shop kat sini je . ekekeke :P





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6444?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=


You May Also Like

8 Comment

  1. waaa bestnya dapat voucher. Sakan shopping

    ReplyDelete
  2. ishkk nak nyomping jugaklah...rs2 dpt voucher lg x..wootwoot..

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya! Saya selalu dapat voucher discount je hehe. Done following, jemput lah singgah blog saya dyllarezan.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. untungla org tu.,.
    akk pon dapat jugak..
    tp tak buat2 plak
    hahahah xpandai

    ReplyDelete
  5. tudiaaa shopping sakan le voucher free ehehe..

    ReplyDelete
  6. saya pun ada dapat juga! collaborate dengan zalora. and akhirnya beli 3 jenis jam. hehehhee.

    ReplyDelete