Permohonan Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) Ambilan Jun 2015

by - Tuesday, February 17, 2015


assalamualaikum

yaya nak hebahkan pada semua pelajar lepasan spm tahun lepas dan sebelum sebelum nya .
di sini korang semua diberi peluang untuk mohon PISMP , iaitu Ijazah Perguruan ambilan tahun 2015 .

http://apps8.moe.gov.my/smg/pismp2015/iklan_pismp.cfm
KLIK BANNER UNTUK MEMOHON

sebab tahun lepas yaya pernah mohon and alhamdulilah dapat UKCG , tapi tak dapat untuk sesi temuduga . so yang mana macam nak try lagi boleh la try mohon . 

Maklumat nya : 

Permohonan PISMP Ambilan Jun 2015 secara atas talian akan bermula pada 17 Februari 2015 sehingga 08 Mac 2015 | 11:59 PM.


Sila ke pautan link KPM : http://www.moe.gov.my/ ( dan pergi ke "E-Perkhidmatan" untuk ke pautan memohon PISMP)

ATAU 

Sila ke pautan terus ke laman web memohon PISMP : http://apps8.moe.gov.my/smg/pismp2015/index.cfm

Antara pengalaman yaya masa UKCG di link ni : http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/04/the-day-ukcg-1442014.html


untuk lebih lanjut dan details sila pergi ke pautan kpm dan pautan terus menerus memohon PISMP .

Semoga berjaya semua :)





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6574
IKLAN ADIDAS

You May Also Like

6 Comment

  1. yaya mohon lagi ke? Kalau mohon lagi, good luck :)

    ReplyDelete
  2. mohon lagi ke?
    akak skg mcm nak samb. belaja lagi.. stress keje. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon lg kak . hehe . biasala kak . akak yaya dulu pun awal2 kerja mmg dia kata stress . tapi skrg dah dekat 5 tahun kerja dia dah lali dah stress2 ni . stay strong kakak :) nak smbng blaja pun okay ape kak :D

      Delete
    2. smoga dapat la yek. ^^
      tulaa lagi2 bahagian akaun. bole mereng otak akak ni..
      ingat nok bahagian masakan, maklom skg bole minat pulek masak2 ni XD

      Delete
  3. Good luck yaya sis JM pun minat tp confim x layak

    ReplyDelete