Morning Quotes - Perempuan

by - Wednesday, February 25, 2015


assalamualaikum


apa yang yaya boleh cakap dekat sini , memang kena banyak sabar dengan sikap dan emosi seseorang wanita :')



terima kasih buat kelaurga dan member  yang boleh tahan dan sabar melayan kerenah dan sikap kita sebagai seorang wanita yang too much "emo" and "dramas" .



 TABUNG SEN YAYA
IKLAN ADIDAS
IKLAN ADIDAS

You May Also Like

7 Comment

  1. perasaan halus yg wujud dlm diri perempuan itulah yg buat mereka jd mcm tu...

    ReplyDelete
  2. btl tu...
    pasaan perempuan xsame dgn lelaki..
    kadang2 perempuan same perempuan masing2 xmemahami jugak
    acanoo tuuu

    ReplyDelete
  3. Allah ciptakan perempuann itu pnuh dengan kelembutan memang lah jiwa halus ^^

    ReplyDelete
  4. Biasalah perempuan kan comel ehhh takde kaitan haha

    ReplyDelete
  5. ahaha biasalah.. sebab kita memang complicated..
    sebab lelaki tu simple.. dats why lelaki dan perempuan meant to be together..

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. women with emotions, men with egos

    ReplyDelete
  7. dah namanya pun pompuan kan heeee

    ReplyDelete