Gambar half half ?

by - Monday, February 02, 2015


assalamualaikum

tak nak tahu ke ? tak nak sudah . jangan baca sampai habis . hehe

nak tahu tak kenapa yaya ni jenis suka letak gambar half half . siapa yang follow fb , twitter atau ig yaya taw la yaya ni suka dok post gamba sendiri half half je . hehe

 sumber : google

hari tu sapa tah tanya yaya , awat hang sukaa dok letak gamba half half ? haha

sebab nya kan . bila yaya letak gambar penuh yaya mesti rasa macam ada perasaan "bahaya" atau "terancam" . hahaha . kalau masuk gambar penuh pun dekat ig masuk sekejap . lepas tu delete . hahaha

entah laa tak reti laa yaya nak simpan gamba banyak2 dekat laman sosial . terasa macam bahaya .

dekat blog pun yaya jarang masuk gamba2 yaya ke . family ke . kawan ke . kalau nak masuk pun kena yang macam candid candid ke tak pun yaya crop jadi half . hua hua 

dan pernah masa yaya sekolah menengah dulu orang dok ambik gamba yaya dan buat account fb yang fake punyaaaa . ahhh serikkk weyyy ~

yaya sorang je ke hah macam ni ? hihihi

well , that is my own ways to show my picture to audience ~ lalalalaala ~



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6090


You May Also Like

10 Comment