Gambar half half ?

by - Monday, February 02, 2015


assalamualaikum

tak nak tahu ke ? tak nak sudah . jangan baca sampai habis . hehe

nak tahu tak kenapa yaya ni jenis suka letak gambar half half . siapa yang follow fb , twitter atau ig yaya taw la yaya ni suka dok post gamba sendiri half half je . hehe

 sumber : google

hari tu sapa tah tanya yaya , awat hang sukaa dok letak gamba half half ? haha

sebab nya kan . bila yaya letak gambar penuh yaya mesti rasa macam ada perasaan "bahaya" atau "terancam" . hahaha . kalau masuk gambar penuh pun dekat ig masuk sekejap . lepas tu delete . hahaha

entah laa tak reti laa yaya nak simpan gamba banyak2 dekat laman sosial . terasa macam bahaya .

dekat blog pun yaya jarang masuk gamba2 yaya ke . family ke . kawan ke . kalau nak masuk pun kena yang macam candid candid ke tak pun yaya crop jadi half . hua hua 

dan pernah masa yaya sekolah menengah dulu orang dok ambik gamba yaya dan buat account fb yang fake punyaaaa . ahhh serikkk weyyy ~

yaya sorang je ke hah macam ni ? hihihi

well , that is my own ways to show my picture to audience ~ lalalalaala ~



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6090


You May Also Like

10 Comment

  1. Akak pun jarang upload gambar penuh. Tapi, kadang-kadang letak juga.

    ReplyDelete
  2. hehehe kat ig adela up gambar.. tapi skali skala gak.. kalo kat fesbuk nehi nehi kabi nehi.. kekadang rasa tabik to those yang bermotivasi tinggi always berselfi.. hhehe

    ReplyDelete
  3. Haaa akk pun penah jugak ade org amek gamba akk letak dkat fb, hadeiii

    sbb tu akk buat blog tapi konon2 identiti nak rahsie. hehe
    Tapi macam dah terbongkar sikit demi siket, kekeke

    ReplyDelete
  4. orang mesti tertanya-tanya nnt hehee

    ReplyDelete
  5. hahahah dulu akk cmtu la yaya
    mesti xckp penuh gamboo..

    ReplyDelete
  6. Akak bukan separuh, suku pun tak ada heheeh

    ReplyDelete
  7. Akak bukan separuh, suku pun tak ada heheeh

    ReplyDelete
  8. Haha kite langsung takde. Sampai gitu sekali ye ada yg amek pastu bukak fake acc fb. Memg bahaya.

    ReplyDelete
  9. X pe yaya masing2 ada cara masing2 kan tp ada benar jgk ckp yaya tu kita x tahu org d luar sana kan huhuu sis JM terang2 gambar d laman sosial tu perlu kurang kan lah

    ReplyDelete