Dengar lagu klasik ~

by - Thursday, February 19, 2015

assalamualaikum

yee sejuknya pagi ni .

bangun bangun dah senak perut ni . perut perut jangalah menyenak ~



eh yaya ke dengar lagu klasik ? aishhh . memang tak lahh . 

mak bukak radio ni dengar klasiknasioanl.fm .

layan kan je laa pagipagi dengar lagu klasik sambil perut senak sambil mengigihkan diri nak update jugak blog . haha

 ~ habis sedap dah tu lagu nya . hehehe

morning kakak abg adik semua :D



TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6574

 


You May Also Like

7 Comment

  1. Apa tajuk lagunya, siapa yg nyanyi. Klau sis JM mmg tukar siaran sbb mengantuk bula dgr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya kalau lagu J Mizan & Sanisah Huri ok, sis! Yang lain kena tengok dulu...

      Delete
  2. Bukan main lagi mak yaya feeling2 di hari cuti :)

    ReplyDelete
  3. Salam kenal...singgah sini n terus folow...

    Ooo kutuk klasikfm ek...kita pn layan kalsikfm tau..kadang2la...heee

    ReplyDelete
  4. lol. xbgthu nama lagu nya? akak layan gak lagu2 lama tau. lagu2 lama lagi jiwang tau. keke

    ReplyDelete
  5. biasa kalau naik kereta dengan abah kekadang dia dengar lah lagu kalsik klasik ni. hahah

    ReplyDelete