Dah lama tak makan pizza ~

by - Monday, February 23, 2015


assalamualaikum

dua tiga hari ni memang line maxis sengaja cari gaduh dengan yaya . Ya Allah , lembab yang amat amat nya ~

memang slow sangat nak loading blog ke fb ke apa ke ~ memang boleh buat kerja lain dulu lah sementara nak habis load tu . haha

so, cuti raya cina ni along yaya balik ~ hoorayyy ~ along belanja makan .

disebabkan dah lamaaaaa sesangat tak makan pizza , so hari tu makan laa pizza . 

sedapppp ~ tapi tak sesedap pizza zaman dulu dulu . sup dia pun sekarang dah cair cair je . dulu pekat likat . ummmh gitu . dulu boleh mix macam macam salad . sekarang tak ada dah . alohhhhh .

memang lama sangat lah tak makan pizza . 




setiap kali dah makan mesti baru teringat . " eh aku lupa tangkap gambar lah ~" hahaha

selalu macam tu , konon nak share dekat blog last2 makanan perabes masuk perut dah . ahaha . nampak tak pizza tu dah separuh baru nak tangkap gambar . hehehe .

pizza dan garlic bread its yummmmmyyy nyumm :D 

enjoy the food pictures ~ haha




TABUNG SEN YAYA

IKLAN ADIDAS

You May Also Like

9 Comment

  1. pehh. sengaja nak buat akak terliuqq ni. hahah

    ReplyDelete
  2. ayam tu nampak sedap kan kak . hahahaha

    ReplyDelete
  3. Domino Pizza, sedappnye ^^
    Tapi, yg ni Pizza Hut kan? ekeke

    ReplyDelete
  4. akak pegi pizza baru ni tapi kan sos pizza yang baru habiss. pehh. rasa nak menangis. hahah. jap lagi ada entri pasal pizza ni. singgah tau baca. Ekekekek :P

    ReplyDelete
  5. alaa same lah kite yaya
    bile dah abis baru trigt nak amek gambooo
    wahahahah

    ReplyDelete
  6. dapnye dapnye.. fav akak =) ehehe
    i can eat pizza everyday ehehe..

    ReplyDelete
  7. sedapnya!!! nak pizza gak!!! saya pun ley makan pizza hari2 macam kak CT. hahaha

    ReplyDelete
  8. samalah...dh lama x mkn almost 10 years rasanya

    ReplyDelete