Dah lama tak makan pizza ~

by - Monday, February 23, 2015


assalamualaikum

dua tiga hari ni memang line maxis sengaja cari gaduh dengan yaya . Ya Allah , lembab yang amat amat nya ~

memang slow sangat nak loading blog ke fb ke apa ke ~ memang boleh buat kerja lain dulu lah sementara nak habis load tu . haha

so, cuti raya cina ni along yaya balik ~ hoorayyy ~ along belanja makan .

disebabkan dah lamaaaaa sesangat tak makan pizza , so hari tu makan laa pizza . 

sedapppp ~ tapi tak sesedap pizza zaman dulu dulu . sup dia pun sekarang dah cair cair je . dulu pekat likat . ummmh gitu . dulu boleh mix macam macam salad . sekarang tak ada dah . alohhhhh .

memang lama sangat lah tak makan pizza . 




setiap kali dah makan mesti baru teringat . " eh aku lupa tangkap gambar lah ~" hahaha

selalu macam tu , konon nak share dekat blog last2 makanan perabes masuk perut dah . ahaha . nampak tak pizza tu dah separuh baru nak tangkap gambar . hehehe .

pizza dan garlic bread its yummmmmyyy nyumm :D 

enjoy the food pictures ~ haha




TABUNG SEN YAYA

IKLAN ADIDAS

You May Also Like

9 Comment