Bila datang rajin , satu rumah bersih :D

by - Wednesday, February 04, 2015


assalamualaikum



hahaha . betul tu betul . sokong sokong .

bila mai rajin diaaa tahap punya rajinnn gilaaaa . tak tahu nak cakap , Ya Allah punya rajin laaa bak hang . hah gituuuu . 

sampaikan kalau yaya ni rajin sangat sangat , selalu kena perli dengan ayah . ayah akan cakap " ribut ke apa dalam rumah ni " and sometimes ayah kata " terang cahaya matahari harini " .

nampak tak punya terrrr lebih rajin . haha


tapi bila sampai nya sikap malas . memang mereput depan laptop depan tv atas katil lahh citanyaa ,

nak nak masa tengah period pain lagi laa malas dia tu punya malas sangat ~ 

tak tahulah yang lelaki pulak macam mana kan . 





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6090

You May Also Like

9 Comment