Bila datang rajin , satu rumah bersih :D

by - Wednesday, February 04, 2015


assalamualaikum



hahaha . betul tu betul . sokong sokong .

bila mai rajin diaaa tahap punya rajinnn gilaaaa . tak tahu nak cakap , Ya Allah punya rajin laaa bak hang . hah gituuuu . 

sampaikan kalau yaya ni rajin sangat sangat , selalu kena perli dengan ayah . ayah akan cakap " ribut ke apa dalam rumah ni " and sometimes ayah kata " terang cahaya matahari harini " .

nampak tak punya terrrr lebih rajin . haha


tapi bila sampai nya sikap malas . memang mereput depan laptop depan tv atas katil lahh citanyaa ,

nak nak masa tengah period pain lagi laa malas dia tu punya malas sangat ~ 

tak tahulah yang lelaki pulak macam mana kan . 





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6090

You May Also Like

9 Comment

  1. Nampaknya kita belum rajin sangat, mahupun malas sangat. hehehe

    ReplyDelete
  2. setuju sangat...kalau datang rajin, tak berhenti mengemas.sebab kalau berhenti takde sambung lagi dah

    ReplyDelete
  3. bhahaha tepat sekali.
    time malas makan pun kekadang tanak =P

    ReplyDelete
  4. setuju sgt...
    dulu je boleh buat cmtu yaya..
    skg xleh dah..
    kene rajinkan diri sntiase

    ReplyDelete
  5. Hahaaa..kalau ana, xkire mood rajin ke malas..tetap la kne wat keje. Lau tak, semak mata ni tgk sepah2. Huhu

    ReplyDelete
  6. hikhikhik betullah! memang betul!

    ReplyDelete
  7. Haha kalo dasar org bujang memang camtu kot :)

    ReplyDelete
  8. Same to me ntah lah x konsitent tul bil dtg rajin pantang nampak koto nk cuci bila angin malas kotor pun buat x endah je

    ReplyDelete
  9. Penat kerja seharian?
    Tiada masa membersihkan rumah/pejabat?

    Jangan risau, kami sedia membantu :)

    Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan tempahan melalui :
    call/ Message/ WhatsApp :
    018- 206 5694
    Facebook : https://www.facebook.com/Qnqcleaning
    Email : qnq.cleaning@gmail.com
    Blog : qnqcleaningservices.blogspot.com

    ReplyDelete