Top 10 End Of Year 2014 :)

by - Tuesday, January 06, 2015

assalamualaikum


nah , bunga mekar untuk the famous yang setia :*

THE FAMOUS END OF THE YEAR 2014
 



haiyaaa ! again nama sendiri masuk dalam list .

dah banyak kali dah tahu tak cuba edit code top komentator blog yaya ni .

tapi sama still ada jugak nama yaya mencelah . hihi

ni kalau yaya reply semua komen korang dekat setiap entry yaya mahu yaya on the top je . haha

macam mana ni tak nak yaya join dalam list tu . need help ! 

btw , terima kasih jadi pengkomen setia yaya :*

rasanya kan semua dah kenal tukang komen ni semuaa , so yang mana ada link depa visit depa na .

diorang ni semua ada dalam blog list yaya . so check it out there .

TABUNG SEN YAYA
 http://my.shareddis.com/p/9rHRg


You May Also Like

7 Comment

  1. Kehkeh, takde pula nama kita ye? Takpe, make it for 2015! Hehe

    ReplyDelete
  2. ehh ade name akk ehh haha

    cer tunjuk sikit yaya punye coding tu.

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada mereka yg tersenarai.


    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

    ReplyDelete
  4. yeah, nama ada. ehehehehe. tahniah semuanya....

    ala, x ley share coding kat sini -.-

    ReplyDelete
  5. PM kite kalo nak ditengokkan codingnya. Hehe.
    Sory lama x singgah blog yaya :')

    ReplyDelete
  6. ada jugak la , hehee . tq .

    rasanya tahu kot , sebab dulu pon macam ni jugak . lepas tu edit dah ok . pm saya :)

    ReplyDelete