Tak ada chance dalam SPA lagi

by - Sunday, January 04, 2015


assalamualaikum

SPA ( Suruhanjaya Perkhidmatan Awam), sapa tak tahu SPA ni saja je laa kan . hihi



Tahniah pada sesiapa yang dah ada pengalaman dalam interview spa dan tahniah pada yang dah dapat kerja by SPA , dan tahniah siapa yang layak dipanggil interview .

Mengikut tajuk entry yaya ni kan , yaya belum ada chance atau peluang lagi dipanggil by SPA. Walaupun dah banyak kali apply kerja dalam tu . umur muda sangat kot sebab tu tak  ada chance lagi . hehe

Sebab ada je yang sebaya yaya apply kerja dalam tu dapat peluang interview dan dapat kerja by SPA tu . walaupun diorang tu just mohon 2 3 kali lepas tu terus dapat . yaya ni banyak kali apply tak dapat lagi

so  yaya tak putus putus asa apply kerja by SPA tu . memang ada orang cakap susah nak dapat kerja kerajaan ni . depends pada  “rezeki masing2” .

Kadang2 ada yang pakai orang dalam sebab tu apply 2 3 kali je boleh dapat . heheheh . betul tak ?! hehe

Tak apa  yaya , belum rezeki lagi . InshaAllah akan ada peluang yang diberi oleh Allah .
Ada anyone yang nak share pengalaman interview spa ?

Meh share . boleh taw sama2 .



TABUNG SEN YAYA
http://my.shareddis.com/p/9rHRg


You May Also Like

7 Comment

  1. Jangan putus asa..teruskan usaha..insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. Ada juga kena panggil interview haritu tapi tak pergi hehe sebab dah last sem untuk diploma ni rasa sayang pulak kalau stop. Anyway goodluck Yaya, banyakkan berdoa :) In shaa Allah rezeki tu ada okay, jangan putus asa :)

    ReplyDelete
  3. teruskan usaha awak.. jangan pernah putus asa ok :)

    ReplyDelete
  4. eh, Yaya dah apply SPA dah? akak belum lagi... xpe, in shaa ALLAH. satu hari nanti adalah rezeki kan :)

    ReplyDelete
  5. belum lagi . interview kerja parkson pernah la . huhuu

    ReplyDelete
  6. jom apply lagi jangan givap.. akak pun baru nak apply before this tak penah apply..

    ReplyDelete