Tak ada chance dalam SPA lagi

by - Sunday, January 04, 2015


assalamualaikum

SPA ( Suruhanjaya Perkhidmatan Awam), sapa tak tahu SPA ni saja je laa kan . hihi



Tahniah pada sesiapa yang dah ada pengalaman dalam interview spa dan tahniah pada yang dah dapat kerja by SPA , dan tahniah siapa yang layak dipanggil interview .

Mengikut tajuk entry yaya ni kan , yaya belum ada chance atau peluang lagi dipanggil by SPA. Walaupun dah banyak kali apply kerja dalam tu . umur muda sangat kot sebab tu tak  ada chance lagi . hehe

Sebab ada je yang sebaya yaya apply kerja dalam tu dapat peluang interview dan dapat kerja by SPA tu . walaupun diorang tu just mohon 2 3 kali lepas tu terus dapat . yaya ni banyak kali apply tak dapat lagi

so  yaya tak putus putus asa apply kerja by SPA tu . memang ada orang cakap susah nak dapat kerja kerajaan ni . depends pada  “rezeki masing2” .

Kadang2 ada yang pakai orang dalam sebab tu apply 2 3 kali je boleh dapat . heheheh . betul tak ?! hehe

Tak apa  yaya , belum rezeki lagi . InshaAllah akan ada peluang yang diberi oleh Allah .
Ada anyone yang nak share pengalaman interview spa ?

Meh share . boleh taw sama2 .



TABUNG SEN YAYA
http://my.shareddis.com/p/9rHRg


You May Also Like

7 Comment