Header free by Kak As

by - Wednesday, January 28, 2015

assalamualaikum


 hoooraaayyyy ~

rasanya lepas ni tak mau gurau gurau dah kata nak header macam empunya tuan nya . hahaha

taw taw dah dapat header free . lahaaaiiiiiii ~ 

thanks kak as ku sayang yang yang . hihi


naaaaa . kalau pergi blog kak as pun header nya cenggini jugak 



suka tengok header ni sebab suka tengok yang benda tu terkelip kelip . hahaha

awak ni bukan laa jenis pandai nak buat header macam gitu . 

thanks kak as !!


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6512
 


You May Also Like

7 Comment

  1. salam... uihhhh ada orang buatkan ker?? caya lah... takper takper... kita punya pakai yg cara lama jer... nice juga header tu

    salam singgah

    ReplyDelete
  2. yaya, keciknyeeee
    Hodoh nau nengoknye

    Akak buat besar tauuuuuu, huwarghhh kenapa begini

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak . tak apalaa akk . okay dah tuu :)

      Delete
  3. Cantikkk! Simple jee but memukau! :p

    ReplyDelete
  4. Tiap kali tengok header akak, akan rasa bila la nak habis taip ni. Hahaha ok itu animation. Cantik ! :D

    ReplyDelete