1 JAN

by - Thursday, January 01, 2015


assalamualaikum 

Hari ni cuti tahun baru , memang mall semua ramai orang . so, harini .. 

lunch tengah hari tadi makan besar lah bila akak yaya hari ni cuti . so dapat laa masak sama2 mak , yaya dan kakak . 

bapak tak join masak . hihi 

nahhh ! tengah hari tadi yaya dan mak masak "ikan loban sweet and sour" 

.HAK MILIK YAYA ISMAIL .

tak sempat nak update siang td . lepas makan , rehat rehat . solat zohor semua . then terus keluar pergi jalan jalan . jalan dekat mall je lah 

kalau nak pergi teluk batik ke lumut ke marina ke  time tahun baru ni , tok sah laa orang kata . ramai orang , ramai geng geng motor konvoi lagi

so, masak sweet sour ni senang je kan . semua tahu kan . hihi

nah . selamat menjamu mata di malam hari . maaf andai buat korang rasa lapa ! hehe 


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6382
 

You May Also Like

7 Comment

  1. ikan loban tu ikan ape? hehe tak pernah dengar pulak

    ReplyDelete
  2. ikan apa tu? tak pernah dengar pun.. ^^

    ReplyDelete
  3. memang nama dia loban ke? first time dengar. hahaha. klik2 tabung2 sekali ^^,

    ReplyDelete
  4. Ikan loban? Memang tak pernah makan kot ^.^

    ReplyDelete