Top 10 November :)

by - Thursday, December 04, 2014


assalamualaikum

bermula lah daripada semalam yaya tak ada dan tak banyak nak update entry sebab quota dah ciput sangaat .
blogwalk pun tak aktif sebab quotaaa ciput yang amat .

so , hari ni . yaya nak ucap terima kasih banyak banyak "the famous" untuk bulan november lepas .






terima kasih jugaa pada yang lain yang tak tersenarai dekat the famous ni . dan juga terima kasih pada yang kot kot jadi silent reader kat blog yaya ? haha . lagi pun entry yaya banyak yang pendek2 je . baca dan terus boleh comment kan kan . haha
inshaAllah , yaya mungkin plan nak buat 1st time GA yaya lepas 17 disember nanti . 

nanti yaya try update senarai hadiah before publish GA . mana taw kan , kot korang tak minat dengan hadiah yaya nak bagi ni . hehe . 

morning guys ! :)


You May Also Like

9 Comment