Top 10 November :)

by - Thursday, December 04, 2014

assalamualaikum

bermula lah daripada semalam yaya tak ada dan tak banyak nak update entry sebab quota dah ciput sangaat .
blogwalk pun tak aktif sebab quotaaa ciput yang amat .

so , hari ni . yaya nak ucap terima kasih banyak banyak "the famous" untuk bulan november lepas .






terima kasih jugaa pada yang lain yang tak tersenarai dekat the famous ni . dan juga terima kasih pada yang kot kot jadi silent reader kat blog yaya ? haha . lagi pun entry yaya banyak yang pendek2 je . baca dan terus boleh comment kan kan . haha
inshaAllah , yaya mungkin plan nak buat 1st time GA yaya lepas 17 disember nanti . 

nanti yaya try update senarai hadiah before publish GA . mana taw kan , kot korang tak minat dengan hadiah yaya nak bagi ni . hehe . 

morning guys ! :)


You May Also Like

9 Comment

  1. eh2.. tersenarai disitu..
    tq yaya.. biasalg bila quota dah sikit mmg susah nk blogwalking

    ReplyDelete
  2. saya kenal mostly semua tu. diorang memang rajin komen. hehehe. seronok je rasa kan ^^

    ReplyDelete
  3. Lpeas ni nak try masuk dalam list The Famous tu lah. :D

    Salam singgah dari segmen mialiana

    Done following
    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ehh akak tersenarai..
    msti lpasni akak tak tersenarai kn. hahah

    ReplyDelete
  5. huhuhu ada nameeee kite yaaabedabeu hehehe

    ReplyDelete