Sejuk dan Malas

by - Friday, December 26, 2014

assalamualaikum

 hanguk sampai lenguh . haha .

sejuk sejuk ni laaa pun badan nak malas malas . nak upadate blog , ada idea dah nak update .

bukak bukak "alahhh,malasnya nak taip" . dengan lenguh leher nya lagi bila hadap laptop lama2 
banyak GA/segmen yang nak di join ni . tapi tuu laaa . malas nak hadap laptop lama .lama huargghhhh 

ni punyaa tahap malas sangat dah ni . haha

sejuk sejuk ni rasa nak dok dalam gebor je . aishh

tahu dak gebor tu apa ? . hehe .

tengok ni ! update pun macam ni je .

satu lagi jangan lupa dan jangan berputus asa . teruskan berdoa pada kesemua mangsa banjir dan petugas3  yang bertugas di setiap tempat agar mereka diberi kekuatan dan ketabahan dan kesabaran serta kesihatan yang baik2  . dan doa agar malaysia sentiasa dilindungi Allah . Aamin .




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6364

You May Also Like

7 Comment

  1. sejuk sejuk cam ni...sedap makan sup cicah roti...yeh! hehe

    ReplyDelete
  2. mMg mls pun yaya. Akk pun same haa. tdo sedap. Kah kah

    ReplyDelete
  3. dah lama x dengar nama gebor.. hahaha.... nnti dah rajin, mai la singgah blog saya eh.. hehe..

    ni pun asyik menghadap laptop, sampai pening kepala -.-

    ReplyDelete
  4. Hari ni dah balik kmj. Huhuhu.. lagi malas.. eh tak. i will miss you kak yaya. muahh :* jaga diri baik2. jaga kesihatan kak yaya. jaga diri, jaga hati, jaga iman. Assalamualaikum ^_^

    ReplyDelete
  5. yaya! so cute XD
    suka tengok monkeys tuh. haha

    ReplyDelete
  6. aaaa comel nyee lahai polar bear tu..
    ni tngh blogwalking pun dok menahan sejuk.. nyenyak tido diulit mimpi..

    ReplyDelete