Sejuk dan Malas

by - Friday, December 26, 2014


assalamualaikum

 hanguk sampai lenguh . haha .

sejuk sejuk ni laaa pun badan nak malas malas . nak upadate blog , ada idea dah nak update .

bukak bukak "alahhh,malasnya nak taip" . dengan lenguh leher nya lagi bila hadap laptop lama2 
banyak GA/segmen yang nak di join ni . tapi tuu laaa . malas nak hadap laptop lama .lama huargghhhh 

ni punyaa tahap malas sangat dah ni . haha

sejuk sejuk ni rasa nak dok dalam gebor je . aishh

tahu dak gebor tu apa ? . hehe .

tengok ni ! update pun macam ni je .

satu lagi jangan lupa dan jangan berputus asa . teruskan berdoa pada kesemua mangsa banjir dan petugas3  yang bertugas di setiap tempat agar mereka diberi kekuatan dan ketabahan dan kesabaran serta kesihatan yang baik2  . dan doa agar malaysia sentiasa dilindungi Allah . Aamin .




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6364

You May Also Like

7 Comment