Segmen : Zaman Persekolahan

by - Tuesday, December 30, 2014

assalamualaikum

http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

TAMAT 31/12/2014

http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

yaya rasa yaya no.16 . kalau nak diikutkan banyak nombor nak pilih yang kena dengan yaya . haha

so, ambil nombor yang paling baik lahh . haha . 

no.16 : masa dekat sekolah dulu , time tengah cikgu mengajar , memang fokus habes and sometimes dalam fokus3 terselit lah kemengantokan nya . tambah tambah time add math dan kena pulak time add math tu tengah hari . Allah , mengantuk habis . separuh fokuss dah hilang . hahaha 

time belajar and time cikgu mengajar wajib fokus dan alert . habis je masa cikgu tu baru laa yaya bermalas malasan .

rasanya memang kena lah tu dengan yaya , kalau boleh nak pilih no 3 sekali . haha . kadang2 lelap jugak dalam kelas . hihi


KLIK BANNER KAT ATAS UNTUK JOIN SEGMEN



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


TABUNG SEN YAYA

You May Also Like

8 Comment

  1. haha akk 8 / 9 hehe baru lepas join ni

    ReplyDelete
  2. good luck yer :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  3. wahh no 16 ek? bagus yaya ni hehe. gud luck yaya!

    ReplyDelete
  4. tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
    Senarai Pemenang Segmen

    ReplyDelete