Segmen : Zaman Persekolahan

by - Tuesday, December 30, 2014


assalamualaikum

http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

TAMAT 31/12/2014

http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

yaya rasa yaya no.16 . kalau nak diikutkan banyak nombor nak pilih yang kena dengan yaya . haha

so, ambil nombor yang paling baik lahh . haha . 

no.16 : masa dekat sekolah dulu , time tengah cikgu mengajar , memang fokus habes and sometimes dalam fokus3 terselit lah kemengantokan nya . tambah tambah time add math dan kena pulak time add math tu tengah hari . Allah , mengantuk habis . separuh fokuss dah hilang . hahaha 

time belajar and time cikgu mengajar wajib fokus dan alert . habis je masa cikgu tu baru laa yaya bermalas malasan .

rasanya memang kena lah tu dengan yaya , kalau boleh nak pilih no 3 sekali . haha . kadang2 lelap jugak dalam kelas . hihi


KLIK BANNER KAT ATAS UNTUK JOIN SEGMEN



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


TABUNG SEN YAYA

You May Also Like

8 Comment