Morning Quotes - Syukur

by - Tuesday, December 23, 2014


assalamualaikum

dah berapa hari dah tak ada panas ni . kain2 semuaa kering ditiup angin sejuk sejuk je . hihi

typical  people , panas pun nak complain , hujan pun nak complain . so , better kita syukur dengan apa yang Allah beri , okay :)

hujan ni tak lama , nanti adalah cahaya matahari nanti :)

have a nice day today guys ! 

 
tempat korang hujan lagi ke ?



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6336



You May Also Like

3 Comment

  1. alhamdulillah....setiap perubahan cuaca yang terjadi itu ada kebaikannya pada kita dan alam sekitar :)

    ReplyDelete
  2. Tempat akak asyik hujan je. Takut pula kalau banjir.

    ReplyDelete
  3. saya suka hujan2, tp kalau dah hari2, risau pulak dgn keadaan di kg :)

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete