Liebster Award #6

by - Thursday, December 18, 2014

assalamualaikum


Liebster Award kali ni daripada kak as ( http://cahayaalammaya.blogspot.com/ )! yay kena tag , yay yay yay . :D Thanks kak as ! muah siked . hehe

So, soalan daripada kak as :

1. Sekarang pukul berapa ?
= pukul 9.20 AM


2. Hari ni dah update blog ke belum?
= Dah . baru update morning quotes . hihi

 
3. Dah makan ?
= Dah . makan roti sekeping je .


4. Dah solat?
= solat subuh dah pagi tadi . Alhamdulilah


5. Dah minum air suam / putih / jernih harini ?
= Dah  bangun2 tidur . lepas gosok gg . minum air suam dulu


6. Kalau diberi dua pilihan : kereta atau rumah , mana yang korang nak ?
= kereta !


7. Korang dah isi belum linkies ni ? Tekan sini / menu tab. (baru letak tau)
= dah rasanya . hehe


8. Dalam banyak2 aktiviti DIY , korang rasa teman patut buat apa ? Yang simple dan sesuai dengan bajet yang bersesuian buat penggangur ni ?
= DIY casing phone . boleh tak kak ?


9. Kalau gigi korang sakit , korang buat apa ?
= mengadu dekat mak dulu . lepas tu date dengan doktor lah . hehe


10. Agak-agak kalau teman nak buat bisnes , korang nak support tak ?
= of course laa kena support akak ! akak nak buat bisnes apa ?


11. Korang rasa teman ni jahat tak ?
= Kalau jahat dah lamaaa jauhkan diri dari akak . ehehehe . akak baikk laa :*


12. Korang rasa teman ni macam mana orang nya ?
= rasanya akak ni friendly ! kalau jumpa depan2 agak2 akak peramah macam dekat blog x ? hehe


13. Apa yang melayakkan teman masuk bloglist korang
= sebab entry akak best simple sempoi dan syioookkk . dan dan akak rajin komen mengomen ni . hehe


sooorryyy kak, baru jawab harini . terlupaaa nak jawab . hehe .

rasanya kali ni tak tag sapa2 lah . just jawab je . sapa sapa nak bg liebster award kat yaya . silakan !


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264

You May Also Like

4 Comment

  1. sy tak pernah pun kena tag nii. tag la sy jugak hahahaahahah xD

    ReplyDelete
  2. Akak pilih rumah. Rasanya tak larat kalau berumah dalam kereta :)

    ReplyDelete
  3. cukup ke makan roti sekeping je tu? hehehe... wah, lagi prefer kete eh? akak prefer rumah. akak x reti sangat bawa kete. motor akak power. ahhahaha

    ReplyDelete