Keywords Nuffnang #1

by - Monday, December 22, 2014


assalamualaikum

hari ni first time update entry keywords2 ni . dah banyak dah blogger semuaa update entry cenggini .
so , try jugak laa kan usha usha keywords apa yang muncul dekat nuffnang tu . 

hasil nya :  

. HAK MILIK YAYA ISMAIL .

hasil nya , banyak yang mencari pasal ubat gatal allergic dan fakta fakta anak ke berapa.

okay laa tu . semua keywords yang baik baik disebut dan dipandang . 

yang menarik mata yaya ni "yaya boi" tu . haha . comel kan , yaya boi . sapakah gerangan yang menaikkan keywords dia "yaya boi" ? 

maybe nak search "yaya boboi"jadi laa "yaya boi"

boleh tukar nama blog ni jadi yaya boi . hehehe .

yaya boi pun yaya boi lahh . hehehe



TABUNG SEN YAYA 
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264

You May Also Like

3 Comment