Hadiah GA by Fyra Sharif sampai

by - Friday, December 05, 2014


assalamualaikum 

alhamdulilah . hari selasa hari tu hadiah daripada GA kak fyra dah sampai ..

yaya menang mineral coffee sponsor by blogger Zahidah Nur . 

sambil sambil tu jom singgah blog kak fyra ( http://cendolovers.blogspot.com/) dan blog sponsor mineral coffee ni kak zahidah nur (http://zahidahnur.blogspot.com/)



kalau korang teringin nak rasa mineral coffee ni , korang contact je kak zahidah nur dekat IG dia sini : http://instagram.com/zahidahnur

nak tahu lebih lanjut pasal khasiat mineral coffee ni , korang boleh terus direct dengan kak zahidah . seriuss sedap coffee ni . ada pahit pahit tu biasa laa . ada letak garam buluh . nahh klik sini untuk tengok khasiat mineral coffee ni http://instagram.com/p/tePD5ZJl8f/?modal=true

by the way , thanks kak fyraaa dan kak zahidahh ! :*



You May Also Like

10 Comment