Hadiah GA by Fyra Sharif sampai

by - Friday, December 05, 2014


assalamualaikum 

alhamdulilah . hari selasa hari tu hadiah daripada GA kak fyra dah sampai ..

yaya menang mineral coffee sponsor by blogger Zahidah Nur . 

sambil sambil tu jom singgah blog kak fyra ( http://cendolovers.blogspot.com/) dan blog sponsor mineral coffee ni kak zahidah nur (http://zahidahnur.blogspot.com/)



kalau korang teringin nak rasa mineral coffee ni , korang contact je kak zahidah nur dekat IG dia sini : http://instagram.com/zahidahnur

nak tahu lebih lanjut pasal khasiat mineral coffee ni , korang boleh terus direct dengan kak zahidah . seriuss sedap coffee ni . ada pahit pahit tu biasa laa . ada letak garam buluh . nahh klik sini untuk tengok khasiat mineral coffee ni http://instagram.com/p/tePD5ZJl8f/?modal=true

by the way , thanks kak fyraaa dan kak zahidahh ! :*



You May Also Like

10 Comment

  1. wah bnyk tu.. boleh kongsi x dik oi.. haha post pontian mai

    ReplyDelete
  2. Tahniah ya ^_^

    Mesti best kan bila dapat hadiah.

    ReplyDelete
  3. wah, dapat mineral coffee? untunglah... hehehe..

    saya x berapa mnat sikit kopi2 ni. >.<

    ReplyDelete
  4. ehh kopi ni./
    teringin nak minum..
    sesuai utk org migrain kan..

    ReplyDelete
  5. Ibu Nad minum Mineral Coffee ni hehe Nad suka bau dia jee

    ReplyDelete
  6. tahniah dear

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  7. Wahhh rase ape yaya? Macam tongkat ali tak? atau kacip fatimah? haha

    ReplyDelete