Bila gegirl tengok bola

by - Thursday, December 18, 2014


assalamualaikum

semalam tengok dekat TweetLine bersepah sepah update player no 7 thailand . hensem lahh , dia gay laah apa lahh . macam macam ,

nah ,  ni sumber daripada fedtri yahya punya instagram dengan caption "bila gegirlz tgk bola"

hahaha , kadang kadang nyampah betul bila gegirl tengok laki hensem hensem ni then update gewdiks2 gituuu . haha . "awaa saiaa taa kuad" , see dengan ejaan macam tu . aishhh . ngada aihh . tak paa laa . hak hampa laa nak update macam mana pun . 

jambu jambu je semuaa player player thailand ni . hensem lagi coach thailand . haha .

macam tu laa perangai gegirl , sambil tengok bola sambil tengok player2 bolaaa . hahaha

rasanyaaa , gegirl ni lebih kepada tengok player bolaaa je kot . hahaha .

yaya tengok biasa je player no 7 ni , suka lagi tengok farizal marlias . muahahahaha , 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


You May Also Like

7 Comment