Bila gegirl tengok bola

by - Thursday, December 18, 2014


assalamualaikum

semalam tengok dekat TweetLine bersepah sepah update player no 7 thailand . hensem lahh , dia gay laah apa lahh . macam macam ,

nah ,  ni sumber daripada fedtri yahya punya instagram dengan caption "bila gegirlz tgk bola"

hahaha , kadang kadang nyampah betul bila gegirl tengok laki hensem hensem ni then update gewdiks2 gituuu . haha . "awaa saiaa taa kuad" , see dengan ejaan macam tu . aishhh . ngada aihh . tak paa laa . hak hampa laa nak update macam mana pun . 

jambu jambu je semuaa player player thailand ni . hensem lagi coach thailand . haha .

macam tu laa perangai gegirl , sambil tengok bola sambil tengok player2 bolaaa . hahaha

rasanyaaa , gegirl ni lebih kepada tengok player bolaaa je kot . hahaha .

yaya tengok biasa je player no 7 ni , suka lagi tengok farizal marlias . muahahahaha , 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


You May Also Like

7 Comment

  1. haha..mmg normal kalau gegirl tgok bola..diorang tgok player2 yg handsome je..iqha pun sama jugak camtu,,hikhik..
    btw..iqha singgah sini sambil main2 klik nuffnang :))

    ReplyDelete
  2. Hai Yaya, kelakar kan bila gegurls tgk bola melencong ke arah itu :)
    Akak dtg balas kunjungan ni. Dah lama follow Yaya tapi baru la ni nak dtg visit...have a great day!

    ReplyDelete
  3. Tak suka bila orang eja macam tu >.<

    ReplyDelete
  4. haha. kite tengok muka dia macam nicholas saputra. tapi kan, pemain bola thailand rambut dorang kemas2 je. tak runsing tengok. haha

    ReplyDelete
  5. alahai. saya bab2 bola ni memang fail.. x kenal pun mamat tu sape. memang best sangat ke dia main? ke sebab dia hnsem je? hahaa. awaa saiaa taa kuad tu apa?????? -.-

    ReplyDelete
  6. Indra lagi kacakk. Hahaha. Tak suka player luar negara walau hakikatnye mereka lebih kacak.

    ReplyDelete