The Date with family #happybirthday

by - Saturday, November 29, 2014


assalamualaikum

sepatutnya hari ni yaya cadang nak join segmen and giveaway yang yaya belum join lagi .

tapi tapi , tak sempat nak online lelama hari ni sebab yaya dan family plan last minute pergi kuala kangsar le kome ,

lagipun yaya dah niat sempena hari tua yaya hari ni nak belanja family makan tengah hari . jadi makan tengah hari dekat kuale ler yop . Alhamdulilah selesai belanja family makan :)

jadi , jalan jalan sekitar kuale tu . tapi kan kami p kuale tu time tengah hari , jadi memang tak laa nak jalan bawah panas lama2 . kesian parents tak larat . sebab pergi tengah ari sebab petang takut hujan lebat nanti susah ayah nak drive ,




dah lama tak jalan kuale , ni baru mai jalan balik . best ngedate dengan family . balik semua letih .

tunggu next year , kalau panjang umur . sempat laa menjangkau 20-an pulak. hihi

good night ! nak tidur . letih sebab jalan tengah panas :D

You May Also Like

7 Comment