The Date with family #happybirthday

by - Saturday, November 29, 2014

assalamualaikum

sepatutnya hari ni yaya cadang nak join segmen and giveaway yang yaya belum join lagi .

tapi tapi , tak sempat nak online lelama hari ni sebab yaya dan family plan last minute pergi kuala kangsar le kome ,

lagipun yaya dah niat sempena hari tua yaya hari ni nak belanja family makan tengah hari . jadi makan tengah hari dekat kuale ler yop . Alhamdulilah selesai belanja family makan :)

jadi , jalan jalan sekitar kuale tu . tapi kan kami p kuale tu time tengah hari , jadi memang tak laa nak jalan bawah panas lama2 . kesian parents tak larat . sebab pergi tengah ari sebab petang takut hujan lebat nanti susah ayah nak drive ,




dah lama tak jalan kuale , ni baru mai jalan balik . best ngedate dengan family . balik semua letih .

tunggu next year , kalau panjang umur . sempat laa menjangkau 20-an pulak. hihi

good night ! nak tidur . letih sebab jalan tengah panas :D

You May Also Like

7 Comment

  1. Happy birthday to you. Have a nice day and trip

    ReplyDelete
  2. kuala ... nasiblah 4tahun dok tg malim dah penah menjejakkan kaki ke kuala..
    tpy biasa nak peg makan peg kuala spetang.. hehe

    ReplyDelete
  3. kuala kangsar eh..? happy birthday Yaya.. jadi anak solehah k ^^

    ReplyDelete
  4. wah,time bithday family bawak jalan2. bestnya. hehe. cikfafa ada jugak sedara kat kuala kangsar tu. rasa macam lama pulak tak pi.

    ReplyDelete
  5. yaya 19tahun ke? hehe. happy belated birthday ^^

    ReplyDelete
  6. hb . semoga pnjang umur murah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. Dah tua dah. Tapi setua akak. haha
    Tapi senanye tak jauh beza pun umur kite erkk.

    Semoga membesar jadi anak yang solehah!
    Tak pernah pergi lagi Kuala Kangsar. Setakat lalu je pernah lah..

    ReplyDelete