Telekung frozen ?

by - Sunday, November 23, 2014

assalamualaikum

hampa taw tak isu pasal telekung frozen tu ? yaya pun baru taw daripada akak yaya tadi .

then yaya search untuk cari pasal isu telekung frozen ni . jom baca dekat sinar online sini .

sumber : sinar harian online

disebabkan sekarang budak2 semua minat gila dengan frozen yang tak habis habis "let it go , let it go" ni .

sampai telekung kanak2 pun nak buat frozen . sendiri boleh fikir okay . tak akan sampai solat nak anak dengan pakai telekung frozen . semua tahu tak boleh kan ada letak gambar patung apa semua .

ia dianggap sama dengan pemujaan . Istifar . mohon ye mak ayah alert . jangan bagi pemikiran anak2 rosak dengan benda macam ni , nanti depa fikir ohhhh sekian sekian kartun2 ni boleh letak kat telekung solat . 

Ya Allah , boleh rosak pemikiran anak anak ni  . sungguh pun nak galakkan anak2 tu rajin solat .jangan laa sampai macam ni ye .

tak tahulah sapa yang reka telekung frozen ni , mohon jangan lah buat macam ni dah . tolong fikir okay . jangan rosak kan pemikiran kanak2 .

sungguh pun nak galakkan anak3 solat , beli telekung biasa sudah . yang kosong yang ada corak bunga2 sikit ke .jangan sampai beli ada gambaq kartun . alert please .

macam2 laaa ni .

You May Also Like

6 Comment

  1. saya ta minat Frozen dan ta pernah tengok movie nih.. tp yg nih dah melebih2, taksub sehh ^-^

    ReplyDelete
  2. Dunia akhir zaman..mereka nak menyesatkan islam denganterlalu mudah..kita laa yang kene alert kan..

    ReplyDelete
  3. akak baru tahu ni. mcm2 la skg ni..

    ReplyDelete
  4. Ni fitnah akhir zaman. Senang2 je mereka nak lalaikan umat islam.

    ReplyDelete
  5. Kdg2 mak bapk sndiri tak alert ng bnd2 cmni... ish ishhh org kte akgir zaman ni kn

    ReplyDelete
  6. No komen. Macam macam sekarang.

    << komen jugak, haha

    ReplyDelete