Telekung frozen ?

by - Sunday, November 23, 2014


assalamualaikum

hampa taw tak isu pasal telekung frozen tu ? yaya pun baru taw daripada akak yaya tadi .

then yaya search untuk cari pasal isu telekung frozen ni . jom baca dekat sinar online sini .

sumber : sinar harian online

disebabkan sekarang budak2 semua minat gila dengan frozen yang tak habis habis "let it go , let it go" ni .

sampai telekung kanak2 pun nak buat frozen . sendiri boleh fikir okay . tak akan sampai solat nak anak dengan pakai telekung frozen . semua tahu tak boleh kan ada letak gambar patung apa semua .

ia dianggap sama dengan pemujaan . Istifar . mohon ye mak ayah alert . jangan bagi pemikiran anak2 rosak dengan benda macam ni , nanti depa fikir ohhhh sekian sekian kartun2 ni boleh letak kat telekung solat . 

Ya Allah , boleh rosak pemikiran anak anak ni  . sungguh pun nak galakkan anak2 tu rajin solat .jangan laa sampai macam ni ye .

tak tahulah sapa yang reka telekung frozen ni , mohon jangan lah buat macam ni dah . tolong fikir okay . jangan rosak kan pemikiran kanak2 .

sungguh pun nak galakkan anak3 solat , beli telekung biasa sudah . yang kosong yang ada corak bunga2 sikit ke .jangan sampai beli ada gambaq kartun . alert please .

macam2 laaa ni .

You May Also Like

6 Comment