Senak perut ~

by - Monday, November 03, 2014


assalamualaikum

ada sesapa pagi pagi ni senak perut ~ adess 

Ya Allah , taw rasa kan senak perut yang sampai memulas mulas rasa perut tu ? sakittttt sangatttt . tu nama nyaa angin nak buang air besar sama tu dengan angin yang memang dah ada dalam badan kita .


yaya kalau kena senak perut , memang kena ada orang tolong urut urut bagi hilang angin tu , sampai pucat lesi muka , sampai kaki semua lemah kalau yaya senak perut yang teramat sangat !

bilaa dah lepas angin tu , lepas membuang semua yang patut baru laa nampak muka asli yaya balik . hehe 

jangan main main senak perut ni , memang sakit sangat ! , yaya ni jenis tak tahan sakit . hm hm . kena lawan . tapi kalau dah sakit senak sesangat . nak lawan pun tak larat .

ishh . cukup tak lalu kalau senak perut ni . adess ~

morning guys ! 

You May Also Like

7 Comment

  1. senak perut memang perit ,, nak nak benda tu terjadi time tengah buat kerja yang penting ,, memang terbengkalai terus kerja tu

    ReplyDelete
  2. Siannye adik ana ni. Yaya dah okey belum? Sapu minyak panas kat perut, xyah urut pun takpe..nanti angin keluar slow2.

    ReplyDelete
  3. Ok.yaya kite bleh geng...
    Klau angin da masuk dlm badan mmg xleh nk bt apa da...
    Nak2 kalau da nek kepala
    Fuuuhhh tak tertahan rasenye

    ReplyDelete
  4. skg da ok lom?
    mcm tuu skali ek senak perot.. xpna kene lg..

    ReplyDelete
  5. dekat opis ni, ada cleaner pandai mengurut.. bila rasa senak perut tu datang (actually selalu; mcm mengeras and buat kita rasa tak selesa), dia akan pijak sikit kat pangkal peha tu. dia ada explain kenapa tapi entah.. saya tak faham sangat.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  6. @Gee Lion ya Allah kak , perit gilaa senak perut ni . mmg kena ada myk pns n kena ada org tlg urtkan . adesss .ohhh mcm tu ke kak . sakit tak dia bt mcm tu ?

    ReplyDelete
  7. Betul lah tu. Kalau perut dah sakit, ape pun tak jln. terlantar ats katil aje leee

    ReplyDelete