New baby born - Alhamdulilah

by - Monday, November 24, 2014

assalamualaikum


Alhamdulilah . Syukur pada mu Ya Allah , kakak ipar yaya selamat melahirkan anak ke 4 nya dalam pukul 6 petang tadi bersamaan 24 november 2014 ( 2 safar 1436 ) . syukur mak baby dan baby sihat 

Alhamdulilah dapat anak perempuan , nama masih belum diletakkan lagi . InshaAllah dalam masa terdekat ni Abg ngah yaya dan isterinya akan letak nama .

Alhamdulilah , new baby born ni adalah anak buah yaya yang ke 9 . hihi 

Alhamdulilah . lahir nya anak buah yaya yang ni sama minggu hari kelahiran ayah yaya 27/11 ni dan hari lahir yaya 29/11 ni . yay geng november . hehe

Alhamdulilah . Thank You Allah :)

You May Also Like

9 Comment

  1. Tahniah dapat anak buah baru...
    wow sonoknya... hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah. bertambah ramai la anak buah. bestnyaa. kita sorang pun belum ada. sobs2. eh, birthday yaya sama dengan my mum la. ujung minggu ni kan.

    ReplyDelete
  3. makcik yaya..!! oo makcik yaya hahaha

    ReplyDelete
  4. Oooo xlame lg bufday yaya ye... heeee same bulan ng ank akk jugak... ramainye ank buah... akk ank sepupu ramailaa

    ReplyDelete
  5. Akak takde anak buah lagiiii :(

    Oh sekarang mesti dah ada nama kan.. ape nama die?

    ReplyDelete