Menang Segmen Nak URL Blog #10 by Kak Mia

by - Tuesday, November 11, 2014


assalamualaikum

nak excited sikit boleeh tak ? hahaha

pagi pagi je tengokk dekat comment entry semalam tengok kak mia comment kata menang segmen kak miaaa . yay ! Alhamdulilah . 

eh sukaaa laa menang segmen by kak mia , sapa tak kenal blogger kak miaaaa beb ! antara blogger blogger yang fofular okayyy . tu yang excited lebih tu yaya ni . hahaha

alhamdulilah menang untuk disenaraikan dalam bloglist kak mia :) Thank you much much kak :)



tahniah juga kepada seorang lagi pemenang ea dan tahniah juga pada yang lain .

nak blogwalk blog korang semua tapi tapi , nanti quota tak cukup . 

jom guys terjah kak mia dan blogger blogger yang join segmen kak mia ni :)

jom click :

You May Also Like

3 Comment

  1. Tahniah lah yee.. akk tak dapekk. haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah... untungla org tuuuu.. akk pon xsmpt tgk sape pemnngnye...

    ReplyDelete