Liebster Award #5

by - Tuesday, November 25, 2014

assalamualaikum




Liebster Award kali ni daripada Yun Sing (http://lifeisgreatwithme.blogspot.com)

Dah lama dah dapat liebster award ni daripada yun sing . da draft kan dah . baru hari ni nak publish . hehe

so, ni soalan daripada yun sing dan jawapan yaya


1. Suatu Pengakuan
- Yaya seorang anak/kawan yang memang manjaaa sangat dengan mak and bapak and dengan kwn2 yg rapat dengan yaya :D

2. Puas hati tak dengan hidup sekarang?
- Alhamdulilah , bersyukur dengan kehidupan sekarang.

3. Suka beli barang online tak ?

- Yaya tak pernah lagi beli barang melalui online . hanya suka tengok2 buat survey je . hihi

4. Minat beli apa ?
- Makanan dan baju . 

5.  Asal mana ?
- Perak Darul Ridzuan

6. Ciri blog ini yang korang tak suka?
- Tak ada apa yang tak suka . semua okaaayy dear ! :)

7. Marah ke sebab kena tag ?
- Tak ! sebab yaya jarang dapat liebster award macam blogger2 lain . haha . tengoklaa tu liebster award yaya baru yang ke 5 . hehe .Anyone nak hantar liebster award kat yaya . yaya alu2kan

8. Pernah kenakan member tak ? cer cite .
- Pernah . baling tepung masa birthday kawan yaya dulu . kaw2 mandi tepung . haha . 

9.  Mood korang masa tengah jawab ni .
- happy dan sambil jawab ni sambil dengar lagu 2pm-put your hands up . karoke sambil jawab soalan2 ni . hehe

10. Warna Kegemaran 
- Putih ,kelabu, ungu, hijau

11. Sejak bila mula berblog 
- Bulan 12 tahun 2010 :)

Alhamdulilah selesai jawab . jadi yaya nak tag dekat 5 blogger yang bertuah untuk jawab soalan yaya . hehe

Tag:

- kak nadya
- Kak Nad
- Kak Zizi
- Kak as
- Bro Azrin Rahim

Soalan yaya :
1. Apa maksud nama korang ?
2. Lebih rapat dengan mak , ayah atau dua2 sekali ?
3. Tengah kerja or study lagi ?
4. Minat lagu apa ?
5. Tengah single ke , taken ke , married ke , duda ke , janda ke , ? hehehe
6. Minat sukan apa ?
7. Hadiah yang bermakna bagi korang ?
8. Ada tak adik beradik korang yang tengah sakit teruk sekarang ? kalau ada, yaya doakan moga Allah sembuh segala penyakit yang dihidapinya .Aamin
 9. Kata kata semangat yang korang pegang sampai sekarang ?
10. Kalau korang jadi pemimpin negara, apa perubahan yang korang nak buat pada negara kita ni ?
11. Last sekali, satu atau banyak nasihat untuk yaya ni ? hihi




Terima kasih sudi jawab soalan yaya ni ye :*





You May Also Like

10 Comment

  1. bro pon kne juga ker? hehe
    InshaAllah akan dijawab nty yer

    ReplyDelete
  2. amboi.. soalan 10 susa gilee. hahah

    akan cuba jawap. huu

    ReplyDelete
  3. fuhh da lme jugek yaya berblog.. taun same.. tp akak bulan 3 xsilap. huhu

    ReplyDelete
  4. Waahhh nanti akak jawab yee... hihi
    Thanks tag :)

    ReplyDelete
  5. lebih kurang sama la fav color kita. ^^

    ReplyDelete
  6. hahaha soalan no 7 tu cute sangat..
    marah ke kena tag :P haha

    ReplyDelete
  7. Wahhhh dekat 4 thun berblog... akk ni baru je bape bulan ha... heee kdg nk bt soalan lg susah dr nk jwb..

    ReplyDelete