Liebster Award #5

by - Tuesday, November 25, 2014


assalamualaikum




Liebster Award kali ni daripada Yun Sing (http://lifeisgreatwithme.blogspot.com)

Dah lama dah dapat liebster award ni daripada yun sing . da draft kan dah . baru hari ni nak publish . hehe

so, ni soalan daripada yun sing dan jawapan yaya


1. Suatu Pengakuan
- Yaya seorang anak/kawan yang memang manjaaa sangat dengan mak and bapak and dengan kwn2 yg rapat dengan yaya :D

2. Puas hati tak dengan hidup sekarang?
- Alhamdulilah , bersyukur dengan kehidupan sekarang.

3. Suka beli barang online tak ?

- Yaya tak pernah lagi beli barang melalui online . hanya suka tengok2 buat survey je . hihi

4. Minat beli apa ?
- Makanan dan baju . 

5.  Asal mana ?
- Perak Darul Ridzuan

6. Ciri blog ini yang korang tak suka?
- Tak ada apa yang tak suka . semua okaaayy dear ! :)

7. Marah ke sebab kena tag ?
- Tak ! sebab yaya jarang dapat liebster award macam blogger2 lain . haha . tengoklaa tu liebster award yaya baru yang ke 5 . hehe .Anyone nak hantar liebster award kat yaya . yaya alu2kan

8. Pernah kenakan member tak ? cer cite .
- Pernah . baling tepung masa birthday kawan yaya dulu . kaw2 mandi tepung . haha . 

9.  Mood korang masa tengah jawab ni .
- happy dan sambil jawab ni sambil dengar lagu 2pm-put your hands up . karoke sambil jawab soalan2 ni . hehe

10. Warna Kegemaran 
- Putih ,kelabu, ungu, hijau

11. Sejak bila mula berblog 
- Bulan 12 tahun 2010 :)

Alhamdulilah selesai jawab . jadi yaya nak tag dekat 5 blogger yang bertuah untuk jawab soalan yaya . hehe

Tag:

- kak nadya
- Kak Nad
- Kak Zizi
- Kak as
- Bro Azrin Rahim

Soalan yaya :
1. Apa maksud nama korang ?
2. Lebih rapat dengan mak , ayah atau dua2 sekali ?
3. Tengah kerja or study lagi ?
4. Minat lagu apa ?
5. Tengah single ke , taken ke , married ke , duda ke , janda ke , ? hehehe
6. Minat sukan apa ?
7. Hadiah yang bermakna bagi korang ?
8. Ada tak adik beradik korang yang tengah sakit teruk sekarang ? kalau ada, yaya doakan moga Allah sembuh segala penyakit yang dihidapinya .Aamin
 9. Kata kata semangat yang korang pegang sampai sekarang ?
10. Kalau korang jadi pemimpin negara, apa perubahan yang korang nak buat pada negara kita ni ?
11. Last sekali, satu atau banyak nasihat untuk yaya ni ? hihi




Terima kasih sudi jawab soalan yaya ni ye :*





You May Also Like

10 Comment