Header Free by Adik Miza

by - Friday, November 21, 2014

assalamualaikum




thank you adik sayang :) akak main main je hari tu kata "nak header macam miza ni" 

http://bebelancikchokie.blogspot.com/
sumber : blog miza ( click banner untuk ke blog Adik Miza ni yer )

sebab yaya tengok comel . tu yaya saja usik usik gurau dengan adik miza ni . hehe . tengok2 email terus adik miza buatkan macam yang kat atas tu . 

bukak bukak je . alolololo comel sangat :) thank you miza :*

hampa semua , jom singgah blog miza okay :) click banner header "miza idgihat"

salam jumaat !

jom menabung :

You May Also Like

8 Comment

  1. saja usik gurau terus dia buatkan eh..kalau camtu leh la gurau2 lagi heheheh

    ReplyDelete
  2. fuhh comelnyaaa.. berbakat sungguh adk akak sorg ni.. huhu

    ReplyDelete
  3. Amboi comelnyaaaaaaaa ^^ Untung aa dapat headerrr!

    ReplyDelete
  4. Hihihi.. ni buat masa ada masa ^^ tengah cutikan. hee. Akak... sorry design kebudak-budakkan T^T. Huhuhuhuu.. InsyaAllah nanti bila ada masa miza cuba buatkan lain. Miza maafkan akak. Akak tak ada buat salah.

    Miza sayang akak sangat2. Miza minta maaf kalau ada salah silap. Moga Allah pelihara akak dalam lindungan jagaanNya :') love you. will miss you <3

    ReplyDelete
  5. Alololooo memey comell pon... nnt g terjaah satt la

    ReplyDelete
  6. nak bergurau jugak lah dengan adik tu. haha

    Eh, awat yaya tak pakai?

    ReplyDelete