The Tua Day for Yaya Ismail

by - Saturday, November 29, 2014


assalamualaikum

HAPPY BIRTHDAY DEARSELF 


 . kesian abg2 akak2 blogger semalam tertanya tanya kat entri yaya "menunggu esok" tu ada apa sebenar nya dengan esok . haha . bro safirul amar  kata dating ea . ehh memang laa nak dating . dating dengan family. kak zizi ni tak ingat laa tu birthday yaya . nahh kak as jawapan yaya . hehe


so , ni masanya nak wish pada diri sendiri . Happy bornday Yaya Ismail yang ke 19 tahun . . Moga Allah memberikan kesihatan yang bertambah baik , murah rezeki , bertambah matang , bijak membuat keputusan dan kawal emosi , tabah , sabar dan tenang menghadapi segala ujian kesenangan dan kesusahan :) Aamin .

Tahun last angka 1 kat depan  ni . haha , tahun depan dah sweet twenty orang kata . bukan yaya kata .
so ,yaya jangan ingat diri tu kecik lagik naa . besaq panjang dah pun .

Terima kasih atas doa dan ucapan daripada mak dan bapak , kakak dan kak adik yaya , serta abg2 dan kakak2 ipar yaya . serta anak buah yaya yang mewakili mak ayah depa . haha .

Terima kasih atas doa dan ucapan kawan2 dan terima kasih atas doa dan ucapan yang bakal abg2 akak2 blogger ni wish sat lagi . hihi

Moga Allah melindungi dan merahmati semuaa :) Aamin

Alhamdulilah syukur :) yay besar dah rupanyaaa . rasanya baru semalam belajar merangkak . hehe

You May Also Like

9 Comment