The Tua Day for Yaya Ismail

by - Saturday, November 29, 2014


assalamualaikum

HAPPY BIRTHDAY DEARSELF 


 . kesian abg2 akak2 blogger semalam tertanya tanya kat entri yaya "menunggu esok" tu ada apa sebenar nya dengan esok . haha . bro safirul amar  kata dating ea . ehh memang laa nak dating . dating dengan family. kak zizi ni tak ingat laa tu birthday yaya . nahh kak as jawapan yaya . hehe


so , ni masanya nak wish pada diri sendiri . Happy bornday Yaya Ismail yang ke 19 tahun . . Moga Allah memberikan kesihatan yang bertambah baik , murah rezeki , bertambah matang , bijak membuat keputusan dan kawal emosi , tabah , sabar dan tenang menghadapi segala ujian kesenangan dan kesusahan :) Aamin .

Tahun last angka 1 kat depan  ni . haha , tahun depan dah sweet twenty orang kata . bukan yaya kata .
so ,yaya jangan ingat diri tu kecik lagik naa . besaq panjang dah pun .

Terima kasih atas doa dan ucapan daripada mak dan bapak , kakak dan kak adik yaya , serta abg2 dan kakak2 ipar yaya . serta anak buah yaya yang mewakili mak ayah depa . haha .

Terima kasih atas doa dan ucapan kawan2 dan terima kasih atas doa dan ucapan yang bakal abg2 akak2 blogger ni wish sat lagi . hihi

Moga Allah melindungi dan merahmati semuaa :) Aamin

Alhamdulilah syukur :) yay besar dah rupanyaaa . rasanya baru semalam belajar merangkak . hehe

You May Also Like

9 Comment

  1. sanah helwah... moga dipermudahkan segala urusan dan jgn bandel dgn family.. eh budak nie bru 19 tahun.. semoga berjaya dalam semua bidng yg diceburi...

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to you Yaya. Misss youuu. Moga adik ana sorang ni sentiasa dimurahkan rezeki sempena hari lahirnye hari ni. :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday yaya! Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dikurnia yang baik-baik dalam hidup. Have a blissful year ahead!^_^

    ReplyDelete
  4. amboi ingat ke detik detik merangkak..? Hahaha akak memang tak ingat. Happy belated birthday. semoga murah rezeki panjang umur cepat kawen hehehe.. Jangan jadi cem akak ni 24 da calon xdo hahah

    ReplyDelete
  5. haha okay dah tauuu ^.^

    Selamat menikmati hari hari sebelum menginjak ke angka 2 macam akk. pfttt

    ReplyDelete