Alergik celah jari :(

by - Thursday, November 13, 2014


assalamualaikum

selamat pagi abang , kakak , adik , pak cik , mak cik , uncle , aunty , dan semua semua . hihi


pagi ni tak excited macam kelmarin . hehe

sebab sebab sebab . alahan kulit yaya sekarang dok merebak dok pindah ke celah celah jari . dekat bulan lepas laa yaya dok alahan celah jari ni . Ya Allah , gatal tak terkira laa .

bukan sebelah tangan je dok celah jari gatal , dua2 belah tangan celah jari tu alahan ...

dari kecik alahan sampai laa ni .. hee

tuam dengan air panas pedih sangat , hilang laa kejap gatal . 

hari tu dah sapu ubat alahan kat celah jari tu , elok kejap .

hari ni dok jadi balik , sebab masa tidur mesti yaya tergaru2 .

dah la semalam makan telur , telur boleh sebabkan gatal lagi kan..

taw taw je dah merah merah . 

senang cite , yaya makan pun pakai sudu garfu , buat kerja dapur pun kena pakai sarung tangan and then nak gaul atau kacau apa2 kena pakai sudu ke , senduk ke apa ke .

susah jugak laaaa alahan celah jari ni... cepat laaa hilang wahai alahan . kenapa laa berkampung dekat celah jari ni ~

You May Also Like

5 Comment