Top 5 September :)

by - Thursday, October 02, 2014


assalamualaikum 


Antara 5 yang terpilih :

jom blogwalk mereka yang famous ni :*ohh yaa "budak" dan "Hikayat Seorang Budak" adalah orang yang sama . hihi . kak budakk ohhhh kak budak . nama awokk ada duaa . haha :P

http://rainfallasleep.blogspot.com/ , http://loveneddy.blogspot.com/ , http://annaputri20.blogspot.com/ , http://nurainahanis.blogspot.com/


inshaAllah , nanti yaya cuba buat top 100 semua yang pernah komen dekat blog yaya ni nanti :)

itu pun kalau ada sampai 100 . hehe . nanti yaya try buat untuk hargai peng komen komen semua :*

terima kasih famous famous semuaaa dan terima kasih pada yang lain juga :* muah . acecech .

jom click :

You May Also Like

10 Comment

  1. mane2 je ade name budak ye...
    sampai dua plak tu...

    ReplyDelete
  2. Sayang yaya jugak! Muah sikett.. Hahah

    ReplyDelete
  3. ehehe, tersenarai. tapi sikit je. tak banyak. sob.. sob.. T_T

    ReplyDelete
  4. Pasni nak rajin2 ke sini laa...hehe

    ReplyDelete
  5. No 1 dgn no 5 datang sama2 melapor diri. Hehe

    ReplyDelete