Thank You Adiik Maniss :D

by - Friday, October 17, 2014


assalamualaikum

ye ye siapa adik maniss tu ? haha 

so , here a big thankfull to my adik manis which is blogger Aina Akmal ! 

sebab dia laa blog yaya berubah cantik dan kemas cenggini . hah . kau ado ? tak ado kan . haha

so lepas ni , korang kena alert laa kalau kalau aina ada buat lagi segmen edit blog tempoh hari macam yaya join hari tu . sebab yaya join segmen tu lah blog berubah :D

kesian ainaaaa kena layan kerenah akak yaya kau ni dik , nak macam tu la ini la . hahaha sorry sangat banyak susahkan aina ,

cukup laa theme black and white ni dulu . dah lama lama kalau rasa boring , yaya try ubah kaler kaler but credit still to Aina Akmal sebab dia yang buat blog yaya jadi comel cantik cenggini even yaya ada ubah sikit2 nanti :D

so korang nak blog comel , kemas dan cantik macam ni ? di alu alu kan rujuk TUTORIAL AINA AKMAL dan singgah blog Aina . Okay ?

Before : 


ohh ye . yaya dah tukar nama blog daripada MASAM ITU SOUR kepada nama nickname yaya sendiri YAYA ISMAIL . link blog masih sama http://sweetsouryaya.blogspot.com/

After :


Thank You SweetHeart :*

You May Also Like

10 Comment

  1. Eh ehhh i pon adoooo yaya oiii...
    Kekekekek kan kan kannn sian kat dikna kite tuuu meleyan kerenah kite....

    ReplyDelete
  2. Aina memang talented..hehee :) Cantik sangat :)

    ReplyDelete
  3. si Aina ni mmg kreatif..dh byk blog dia edit

    ReplyDelete
  4. sama-sama kak yaaya. hheehehe muahh sikit. hehe

    ReplyDelete
  5. hihihi biasalah tu Aina punya soft touch. memang meletop.

    ReplyDelete
  6. ohh Aina yang edit, padan lah cantik.. hihi Aina kan hebat..

    ReplyDelete