Thank You Adiik Maniss :D

by - Friday, October 17, 2014


assalamualaikum

ye ye siapa adik maniss tu ? haha 

so , here a big thankfull to my adik manis which is blogger Aina Akmal ! 

sebab dia laa blog yaya berubah cantik dan kemas cenggini . hah . kau ado ? tak ado kan . haha

so lepas ni , korang kena alert laa kalau kalau aina ada buat lagi segmen edit blog tempoh hari macam yaya join hari tu . sebab yaya join segmen tu lah blog berubah :D

kesian ainaaaa kena layan kerenah akak yaya kau ni dik , nak macam tu la ini la . hahaha sorry sangat banyak susahkan aina ,

cukup laa theme black and white ni dulu . dah lama lama kalau rasa boring , yaya try ubah kaler kaler but credit still to Aina Akmal sebab dia yang buat blog yaya jadi comel cantik cenggini even yaya ada ubah sikit2 nanti :D

so korang nak blog comel , kemas dan cantik macam ni ? di alu alu kan rujuk TUTORIAL AINA AKMAL dan singgah blog Aina . Okay ?

Before : 


ohh ye . yaya dah tukar nama blog daripada MASAM ITU SOUR kepada nama nickname yaya sendiri YAYA ISMAIL . link blog masih sama http://sweetsouryaya.blogspot.com/

After :


Thank You SweetHeart :*

You May Also Like

10 Comment