"Segmen Blogger Cergas dan Santai"

by - Thursday, October 23, 2014


assalamualaikum

http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html
KLIK BANNER ( Sebelum 1/11)

1. Buku Favourite



Ada dua watak utama dalam cerita ni iaitu Faiq dan Izaq  . Yang si Faiq ni "mind reader" , dia boleh baca fikiran orang dan si Izaq ni pulak "ghost buster" , dia boleh nampak hantu hantu semua ni . Watak watak diorang memang sangat matured . Dari starting sampai ending memang best , tapi ending dia sedih ... kalau yaya nak cerita sampai habis .. berjela jela ni , hehe . better , korang baca laa buku awan ni :D

2. Link Blog Paling Selalu visit *banyak* yaya kasik tige lah . ehehe
3.Antara Entry yang yaya nak sangat orang baca :
jom join segmen daripada blogger Izzati Amira :)

You May Also Like

10 Comment