"Segmen Blogger Cergas dan Santai"

by - Thursday, October 23, 2014

assalamualaikum

http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html
KLIK BANNER ( Sebelum 1/11)

1. Buku Favourite



Ada dua watak utama dalam cerita ni iaitu Faiq dan Izaq  . Yang si Faiq ni "mind reader" , dia boleh baca fikiran orang dan si Izaq ni pulak "ghost buster" , dia boleh nampak hantu hantu semua ni . Watak watak diorang memang sangat matured . Dari starting sampai ending memang best , tapi ending dia sedih ... kalau yaya nak cerita sampai habis .. berjela jela ni , hehe . better , korang baca laa buku awan ni :D

2. Link Blog Paling Selalu visit *banyak* yaya kasik tige lah . ehehe
3.Antara Entry yang yaya nak sangat orang baca :
jom join segmen daripada blogger Izzati Amira :)

You May Also Like

10 Comment

  1. woww tersenarai!! nak join jugek segmen ni ;)

    ReplyDelete
  2. Wot wooottt.. segmen apekah.. nnt usha

    ReplyDelete
  3. eh nampak url blog kite r. hehe. nak sangat baca awan tu. pinjam boleh? hehe.

    ReplyDelete
  4. T.T sob sob name itew tak ade hahahaha.. adoiyai akak ni pemalas bace buku :P

    ReplyDelete
  5. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  6. Thank you for participating my dear (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    ReplyDelete
  7. hai dr segemen yg sama :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html

    ReplyDelete
  8. Salam.. singgah dari segmen yang sama..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete