Kesian Mini S2 .

by - Thursday, October 23, 2014

assalamualaikum

sekarang ni dah jenuh nak cari casing samsung mini s2 kat kedai kedai telefon . dekat online tu belambak je . tapi tak ado bank online . kalau ada bahaya untuk yaya . click je beli . haha . jangan jangan . "kita anak yang baik kena dengaq cakap mak , mak kata dah kerja baru boleh pakai online bank" , baikkkkk mak :D

sekarang phone makin up dan up dan up .

berangan nak iphone . ahhh , abaikan dulu . pakai apa yg adaaaa .

ada je ayah yaya belikan casing mini s2 yang baru tapi bila dah masuk phone dalam tu nak keluaq kan tu susah ,tapi pakai jugak laa sekali sekala .

macam ni laa ayah yaya belikan . kemas memang kemas .


dah laa mini s2 yaya ni suka jem dan jem dan jem . haha

hampa sapa yang pakai mini s2 kalau tanya kat kedai memang susah nak dapat . casing phone yang dah up up ni banyak laaaaaa .

dan ada satu casing mini s2 yaya yang dah teruk sikit . abes lekang kulit diaa . ayah yaya siap modified casing dalam tu sebab dah patah . ayah letak kan kertas keras n ayah stepler . nampak kan betapa syg nya kat anak dia . hihi . terima kasih bapak . hehe

jenis ni laa yang yaya selesa pakai . sampai ayah sanggup modified kan . hehe
kesian mini s2 taw dah susah nak dapat casing kat kedai .

ada sesiapa tak yang dah tak pakai casing s2 mini ? kalau ada , nak nak . hehehe

You May Also Like

5 Comment

  1. eh sama la fon kita yaya. hehe. kite ade satu ni tak tukar2 pon casing dia. fon kite pun suka la hai main jem jem jem. memang hobi la on off nset. hehe

    ReplyDelete
  2. hihi cute aja ayah buat cenggitu. ayah ngan mak pun pakai casing yang konon kulit tu and tak tahan lama pun. asyik dok tukar saja. memang tak tahan. kejap saja terkeluar dah macam macam. menabung pelan pelan macam akak diknon oi. setahun lebey baru dapat ipon.. lagi trasa nikmatnyaaa sbb da brsusah payah hihi..

    ReplyDelete
  3. Hp akk xde casing.
    Ritu ada jahit sendiri tapi anak dah hilangkan.

    ReplyDelete
  4. Alohh takde lah casing tu yaya oiy..

    ReplyDelete
  5. Samsung mmg suke jem kan diri kan kan kan?? Hahahaha

    ReplyDelete