Day 7 : Things To Do When You Are Bored

by - Friday, October 31, 2014



assalamualaikum

: Things To Do When You Are Bored

  •   Online 

Haha . perkara yang biasa laa ni kan , boring je online . tapi online saja pun boring -.- haha
  •  Tengok tv 
If ada cerita best , layan kan je laaa .

  • Running man
Hah , ni memang . suka bebenor layan running man ni . best laaaa . suka gelak2 :D

  • Melukis ikut suka hati
Suka hati jela ambil satu kertas , conteng laah apa yang patut . haha

  • Baca diary lama , diary baru 
Sukaa baca cerita2dulu yang yaya tulis dalam diary :’)

  • Makan 
Hehe . makan benda ringan macam biskut ke , kuih ke ,

  • Sembang dengan mak , bapak , kakak
Sembang laaa pasal sapa sapa pun , kadg2 benda yang kami sembang tu dah banyak kali sembangkan . hehe . as example cerita gelagat anak2 buah yaya . hehe

  •  Tidur


Ni last laaa . niat nak baring je . last last tertidur lenaa . :D
 

You May Also Like

2 Comment

  1. Hahahah bab tido mesti ade... sllu cmtu la
    Niat nk rehat2kan mate...
    Tah mase bile leh lelap ye tak...
    Akk pon suke makan bnd2 yg ringan ni..
    Nk mngunyah je

    ReplyDelete
  2. haha mcm same je..
    Tapi akk mmg bnyk mase yg 'bosan' drpd tak bosan. kah kah

    ReplyDelete