Day 7 : Things To Do When You Are Bored

by - Friday, October 31, 2014



assalamualaikum

: Things To Do When You Are Bored

  •   Online 

Haha . perkara yang biasa laa ni kan , boring je online . tapi online saja pun boring -.- haha
  •  Tengok tv 
If ada cerita best , layan kan je laaa .

  • Running man
Hah , ni memang . suka bebenor layan running man ni . best laaaa . suka gelak2 :D

  • Melukis ikut suka hati
Suka hati jela ambil satu kertas , conteng laah apa yang patut . haha

  • Baca diary lama , diary baru 
Sukaa baca cerita2dulu yang yaya tulis dalam diary :’)

  • Makan 
Hehe . makan benda ringan macam biskut ke , kuih ke ,

  • Sembang dengan mak , bapak , kakak
Sembang laaa pasal sapa sapa pun , kadg2 benda yang kami sembang tu dah banyak kali sembangkan . hehe . as example cerita gelagat anak2 buah yaya . hehe

  •  Tidur


Ni last laaa . niat nak baring je . last last tertidur lenaa . :D
 

You May Also Like

2 Comment