Day 3 : 10 Favourite You Tube Channels

by - Tuesday, October 28, 2014


assalamualaikum

10 favourite you tube channels .

for sure , yaya tak selalu sangat bukak you tube.

but , i have some popular people that i really really like them !



siapa tak kenal mat lutfi . orang kodiang kedah ni , Ya Allah serius setiap cerita dia memang best , kelakar dan ada pengajaran . Yaya paling suka waktu dia tunjuk episod dia nak konvo tu . serius best dapat tengok suasana konvo dekat luar negara  . How i know mat lutfi ? I knew from my sister . kak adik yaya laa yang tunjuk you tube mat lutfi ni .

dan sampai sekarang yaya rasa yaya banyak tengok you tube dia je :D



vitaminbie , the best islamic parody for us :) antara yang paling menyentuh hati yaya parody "ombak rindu" , nanti korang pergi cari kat you tube dia . ada parody ombak rindu . deep sangat lirik diaa .

okayyy . baru kejap tadi yaya tengok you tube , tapi tapi parody ombak rindu by vitaminbie dah tak ada laaa kat you tube vitaminbiee , baru nak copy lirik dia bg korang tengok deep ke tak deep . 

okayyy . dua ni je yang favourite yaya sebab betul yaya jarang layan you tube sangat .

layan you tube pun kadang2 nak tengok episod episod lepas MLM dengan tengok depa dua ni . hihi

jom click :




You May Also Like

6 Comment