Day 3 : 10 Favourite You Tube Channels

by - Tuesday, October 28, 2014


assalamualaikum

10 favourite you tube channels .

for sure , yaya tak selalu sangat bukak you tube.

but , i have some popular people that i really really like them !



siapa tak kenal mat lutfi . orang kodiang kedah ni , Ya Allah serius setiap cerita dia memang best , kelakar dan ada pengajaran . Yaya paling suka waktu dia tunjuk episod dia nak konvo tu . serius best dapat tengok suasana konvo dekat luar negara  . How i know mat lutfi ? I knew from my sister . kak adik yaya laa yang tunjuk you tube mat lutfi ni .

dan sampai sekarang yaya rasa yaya banyak tengok you tube dia je :D



vitaminbie , the best islamic parody for us :) antara yang paling menyentuh hati yaya parody "ombak rindu" , nanti korang pergi cari kat you tube dia . ada parody ombak rindu . deep sangat lirik diaa .

okayyy . baru kejap tadi yaya tengok you tube , tapi tapi parody ombak rindu by vitaminbie dah tak ada laaa kat you tube vitaminbiee , baru nak copy lirik dia bg korang tengok deep ke tak deep . 

okayyy . dua ni je yang favourite yaya sebab betul yaya jarang layan you tube sangat .

layan you tube pun kadang2 nak tengok episod episod lepas MLM dengan tengok depa dua ni . hihi

jom click :




You May Also Like

6 Comment

  1. aahhahaa, mereka ini favvv sanggat. XD

    ReplyDelete
  2. Heeee jarang bukak utube tu..
    Tp kenal jugak mat lufi...
    Fames amos dia

    ReplyDelete
  3. haaai budak ni.. kita minta 10 haahaha dua aje dia kasi ?

    ReplyDelete
  4. mathlutfi mmg knal.
    vitaminbie tu baru nak knal. nak bukak sat. hihi

    ReplyDelete