Day 2 : 10 Favourite Phone Applications

by - Monday, October 27, 2014

assalamualaikum

Favourite Phone Applications :

dalam phone yaya tak banyak game , maklumlah mini s2 je . masuk je game banyak banyak 

mau kena hempuk phone tu karang . sukaa jem kata nyaa . hehe . 

its more social network .

1)WhatsApp



 2) Instagram


3) Candy Crush ( syg nak uninstall game ni, sebab bersusah payah nak naik level . haha )


4) Photo Grid 


5) Camera 360


6) Practice English Grammar 


tak payah sampai 10 lah . sebab dalam phone pun . ine je laa yang favourite .we chat , picart ke apa ke . tu jarang jarang sikit .

jom click:

You May Also Like

8 Comment

  1. Practice english grammer je xde dalam phone saya .. hahaha xoxo

    ReplyDelete
  2. Wah, ada apps untuk praktis English yer...

    ReplyDelete
  3. Nak cuba install Practice English Grammar tu la.

    ReplyDelete
  4. baru tahu pasal app praktis english grammar tu. tak sangka itu pun ada?

    ReplyDelete
  5. Heheheh candy crush mmg maen smpai level bape je...
    Akk cpt putus ase bab2 game ni...
    Wat skit ati je kalau xlepas

    ReplyDelete
  6. practical english grammar i loooike. akak en cg english. so bagus bagus hihihi..
    akak ade game tapi tak main pun.. not really org yg suka main game kat phone.

    ReplyDelete
  7. edit gambar akk pkai pixlr express. dlu pakai jugak photogrid, skrg dah beralih arah, haha

    ReplyDelete