A picture before sleep #2

by - Tuesday, October 14, 2014


assalamualaikum

kita pun pernah tanya dekat orang lain soalan yang macam ni , sedangkan kita tahu apa dia buat kat sini . haha . its normal laa ni :D tak tahu nak tegur macam mana , so macam ni lah kita start conversation kita dulu . hihi
sweet dream :) good night :*

You May Also Like

7 Comment

  1. Betul..betul..hahaha..kkdg mkn dalam jawapan dorg bg tu..hahaha

    ReplyDelete
  2. Hahaaa..dah tau buat2 tanye lagi. Lumrah! XD

    ReplyDelete
  3. Hehe. Normal conversation yg sukar diubah :)

    ReplyDelete
  4. Perkara biasa tu... Macam dorang takde idea nak tanya ape jew ^_^

    ReplyDelete
  5. hahahah kadang2 kite pon tak sedar kite tnya soalan yg pttnye kite dah tau jwp kan

    ReplyDelete
  6. haha betul. annoying gilos kalau nampak kat toilet pun boleh tanya nak buat ape. pffttt

    ReplyDelete
  7. haha betul. annoying gilos kalau nampak kat toilet pun boleh tanya nak buat ape. pffttt

    ReplyDelete