Tak suka patung ni .

by - Saturday, September 27, 2014

assalamualaikum 

Like seriously memang yaya tak suka patung anabelle ni and yaa yang sama waktu dengannya .
Dari kecik lagi tak suka patung , sebab pada pandangan yaya dulu bila pandang patung tu je , yaya rasa macam patung tu hidup and yaa macam tengah dok perati kita dok tengok kitaaa . perhhh . tak suka sangat ! Patung macam baby2 pun tak suka . Patung macam bear panda ke , kucing ke .yang ada bulu bulu ni boleh la . tapi kalau patung macam anabelle dengan patung dri plastik mcm baby2 tu . tak suka .

*tutup mata*

tak suka patung baby . nanti dah ada anak *cehh* haha . tak mau bagi main patung baby ni . 

sorry . tak minat patung patung ni .

jom klik :


You May Also Like

8 Comment

  1. sama dengan aina kak. tak sanggup nak tengok. ><.

    ReplyDelete
  2. yeeeaaaayyhh kite same yaya..
    mmg sgt xsuke..
    dr kecik lagi tak dbesarkn dgn patung2 ni
    terasa mcm patung tu dok tenung kite balik je

    ReplyDelete
  3. Saya pula tak suka patung baby-baby tu sebab rasa macam budak kecil. ._. Tapi selalulah main dengan patung Barbie tu buat drama. Saya jadi pengarah, hehe~ Sampai dah besar panjang ni pun suka buat drama dengan benda tu. >_<

    ReplyDelete
  4. @hidayu ayumie sama la kitaa . mak ayah tak ajar sangat main patung2 bagai ni. yay geng :D

    ReplyDelete
  5. @Barniyah Ammara alolo main barbie ke dulu . yaya xreti sangat main patung macm tu n memg xsuka . hihi . ok la tu . mana thu suatu ari nanti jd pengarah real :)

    ReplyDelete
  6. dari kecik tak suka patung. bear pon. haha

    ReplyDelete
  7. kite suke teddy bear je, sdp peluk kalau tido, haha

    ReplyDelete