Tak suka patung ni .

by - Saturday, September 27, 2014


assalamualaikum 

Like seriously memang yaya tak suka patung anabelle ni and yaa yang sama waktu dengannya .
Dari kecik lagi tak suka patung , sebab pada pandangan yaya dulu bila pandang patung tu je , yaya rasa macam patung tu hidup and yaa macam tengah dok perati kita dok tengok kitaaa . perhhh . tak suka sangat ! Patung macam baby2 pun tak suka . Patung macam bear panda ke , kucing ke .yang ada bulu bulu ni boleh la . tapi kalau patung macam anabelle dengan patung dri plastik mcm baby2 tu . tak suka .

*tutup mata*

tak suka patung baby . nanti dah ada anak *cehh* haha . tak mau bagi main patung baby ni . 

sorry . tak minat patung patung ni .

jom klik :


You May Also Like

8 Comment