Liebster Award #3

by - Monday, September 15, 2014

assalamualaikum

soalan soalan daripada kak nadya 

Fakta tentang diri anda?
: Spectacless, simple, manja, tinggi159 , berat 47 , 

Pandai masak tak? Suka masak apa?
: Pandai, tapi tak sepandai mak yaya. Hehe. Suka masak ayam masak kicap,ayam masak halia chinese style, ikan goring (hihi) , sayur campur , dannn banyak lagi ! hehe

Tempat yang paling anda ingin lawati/ kunjungi suatu hari kelak? dan kenapa?
: Makkah dan Madinah . Tunaikan haji dan umrah serta lawat makam Nabi Muhammad dan melawat tempat2 sejarah islam di sana . In Sha Allah ..

Da kawen belom? target kawen?
: Belum ! target kawin umur 25 or 26 . hehe . sampai seru nya kawin laaa :D

Blogger yang wajib korang follow? *kira inspirasi laa*
: tak ada yang wajib follow . sebab jenis yaya kalau entry blogger tu memang best dibaca dan dari segi penulisannya best , yaya kira inspirasi lah . . sebab semua blog yaya layan . yaya jadi lebih berinspirasi bila blogger2 lain bagi feedback dan komen dekat entry yaya . Thanks :*

orang yang anda percaya dan sayang. selain ibuayah dan adik beradik.
: ana, kak ija dan arol ( sorang tu kawan sekelas masa sekolah dulu , dua org lagi tu senior yang paling rapat )

Hadiah paling best paling sweet anda pernah terima?
: KASIH SAYANG daripada org yg kita sayang :)

Favourite quote ?



Kisah yang paling sedih dan buat anda down sangat sangat ?
: tentang seorang rakan baik dan tentang sakit yaya masa yaya form5 dulu

Ayat cepumas ni! Korang sayang aku tak?jeng jeng jeng
: sayang sangat ! hehe .

Pernah tak rasa menyampah dengan penulisan aku ? *jujur ok. hehe*
: tak pernah rasanya . entry akak semua best . ada yang lawak lawak . ada yang quotes memang deep mendalam . hehe

You May Also Like

5 Comment

  1. hahahahaha mestii tergelak je bc entry akak kn? ;p

    ReplyDelete
  2. Amboi..yg yaya sebut tu semua yang senang2 nak masak, kan? Boleh laa ni jadi hadek ipar ana. Hahaha

    ReplyDelete
  3. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    yaya sory lama tak singgah. kite tag awak :)

    ReplyDelete
  4. banyak tu soalan...hahahaha...randomly sama la macam kak sally :)

    ReplyDelete