Header Free by kak wawa .

by - Friday, September 05, 2014

assalamualaikum 

nampak tak yaya first time ada header yang hias hias macam tu . sebelum ni header words je . yang tu je mampu yaya buat . haha . header yang terbaru ni bukan yaya buat , kak wawa yang kasi free . Alhamdulilah . Thanks kak wawa . yaya tak pandai nak buat header macam gituuu . hihik


tadaaa . ni laa header yang kak wawa buat , cantik kak ! 

so kak wawa ni memang pandai bab bab buat header ni semua and yaa kak wawa boleh buat dodol dodol bagai , I mean doodles . hehe . 

Thanks Again kak wawa :* Love you :*

Visit kak wawa here Dunia Miss Kepeng

You May Also Like

6 Comment

  1. wahhh patot comel.. wawa tuu mmg rajin bt doodle.. akak ni xpndai pon..hahahah

    ReplyDelete
  2. Terbaik ah wawa. Wawa, ana nak gak! Jeles ngan yaya. Ekekeke

    ReplyDelete
  3. kite pun tak pandai sgt nak buat dodol ni, ada lah try tp asek tak jadik jee, fedap, haha

    ReplyDelete