Eh ! Tak kenal tak kenal .

by - Thursday, September 25, 2014


assalamualaikum


haha . selalu sangat kan macam ni . lawak lawak . tebal muka weyy ! haha

You May Also Like

8 Comment

  1. Bayangkan bila best friend yang selalu lepak umah kita bila kawen tak jemput pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zumal : hah yg tu namanya nak makan penampo tu . da dia xjmput kan . bt3 laa xkenal -.-

      Delete
  2. hahahaha akak salu bt gini masa skola dlu.. pkcik akak hot kt skola dan bila dia date dgn aweknya.. akak mesti ckp "alahaiii sape tuu? eee xknal!xknal!" ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ndya : selalu nya masa skolaahhh laa kan kawab kita buat lawyer buruk dpn public . haha . fuyoooo . dating tu . hehe

      Delete
  3. Haha. Selalu buat camni kalo bahan member2 :)

    ReplyDelete
  4. hahahaa rindue pulak zaman kolej dulu..
    sllu je buat kasi mmbe bengang

    ReplyDelete
  5. Haha..ehhh..tak kenal. Tak kenal. Lagi2 bile jumpe member lama bertembung kat sebelah2.=P

    ReplyDelete
  6. betul lah tu. tapi slalu nye kite yg buat bnde bodo tuu, mmbe yg malu, haha

    ReplyDelete