Cita-Cita Duluu ....

by - Friday, September 26, 2014

assalamualaikum 

Cita - cita dulu .... nak jadi pekerja makmal . nak lebih sedapp lagi "laboratory workers" /. hah gituu kauu . 
sebab yaya suka tengok alat alat makmal ni , teringin nak survive dalam dalam lagi . tapi tapi tapi , result sains yaya semua D . hahaha .. so , memang reject list terus yaya nak mohon course sains sains ni . result maths dengan add maths pulak yang bagus bak hang . tak sangka otak ni kira kira rupanya . hihi


see gambar tu . yaya memang suka betul tengok orang yang kerja makmal . dengan gaya nya dengan pakai baju lab tu . aisehhh . uji darah , uji specimen2 yang lain . best nyaaaa tengok benda benda makmal ni .





they are looks smart and inteligent ! orang yang kerja makmal ni lebih nampak genius ! cehh wahh . salah sorang abang yaya ada kerja lab , kerja lab dekat kilang dumex nilai . okay lah tu kan ada adik beradik kerja lab even yaya tak dapat nak survive lab work  ni . 

" tak semua yang kita nak kita akan dapat sebab Allah tahu apa yang betul betul kita perlu "

tu la cita cita yaya duluu . hihi 



You May Also Like

7 Comment

  1. Math ngn add math mesti terer kan. Kalo kite math n sains ok la tp add math kelaut. Hehe

    ReplyDelete
  2. amboi bercite2 tinggi betul..
    ayu walupon sains kira bagus bleh masuk kelas aliran sains tapi xminat btl masuk makmal sains..
    mengerikan je ase

    ReplyDelete
  3. @budakhehehe . biasa2 je . add math tu xlah A . add math tu pecah pale dbtnya bilaa belaja . haha

    ReplyDelete
  4. @hidayu ayumiehehehe . minat . tp bukan rezeki . hihi . mengerikan kalau dia suruh bedah tikus ke katak ke. hehe

    ReplyDelete
  5. ehh same la kite..haha
    tpp bi akak yg kelauttt ><

    ReplyDelete
  6. Yaya leh bukak bisnes je. Haha. ^_^ tu pon oke. Sebab otak Yaya terer main kira2.

    ReplyDelete
  7. makmal eh.. dulu suke masuk makmal waktu subjek kimia.. haha tapi teori kimia ke laut. masuk makmal je best. suke bau chemical, haha

    ReplyDelete