Cita-Cita Duluu ....

by - Friday, September 26, 2014


assalamualaikum 

Cita - cita dulu .... nak jadi pekerja makmal . nak lebih sedapp lagi "laboratory workers" /. hah gituu kauu . 
sebab yaya suka tengok alat alat makmal ni , teringin nak survive dalam dalam lagi . tapi tapi tapi , result sains yaya semua D . hahaha .. so , memang reject list terus yaya nak mohon course sains sains ni . result maths dengan add maths pulak yang bagus bak hang . tak sangka otak ni kira kira rupanya . hihi


see gambar tu . yaya memang suka betul tengok orang yang kerja makmal . dengan gaya nya dengan pakai baju lab tu . aisehhh . uji darah , uji specimen2 yang lain . best nyaaaa tengok benda benda makmal ni .





they are looks smart and inteligent ! orang yang kerja makmal ni lebih nampak genius ! cehh wahh . salah sorang abang yaya ada kerja lab , kerja lab dekat kilang dumex nilai . okay lah tu kan ada adik beradik kerja lab even yaya tak dapat nak survive lab work  ni . 

" tak semua yang kita nak kita akan dapat sebab Allah tahu apa yang betul betul kita perlu "

tu la cita cita yaya duluu . hihi 



You May Also Like

7 Comment