10 Days Challenge - Day 5 - FOODS

by - Friday, September 05, 2014

assalamualaikum 

Day 5 - Foods

pagi pagi yaya dah online. . awat laa awai sangat hang bangun yaya . . choii sangat pagi pagi dah update pasal makanan . emmm nyum dap . hihi


Muffin Coklat


Actually , yaya suka kalau mee goreng tu salut dengan telur . memang umpph ! sedapp !


ayam halia chinese style


ikan bawal sweet sour !


aiskrim oreo ! lagi sedap kalau oreo lebih . perhhh

tapi yaya ni tak boleh sebat sebarang makanan , especially pedas , masam ,dan yang ada bahan perasa . sebab yaya betul2 tak sesuai dengan jenis2 makanan macam tu . nanti mulaaa laaa sakitt sesangat . sebab makanan jenis tu boleh jejaskan kesihatan yaya . banyak makanan kena pantang . aiskrim pon tak boleh selalu . sedappp tuuuuu . hihi

You May Also Like

6 Comment

  1. 2,4,5 kite sama... tp kannnnn no.4 family akak xsuka.. tp ayah akak suka beli ikan tuu..(die tahu die ni suka sgt kan,hehe) nt bila time akak nak masak ibu ckp "eeeee hilang selera" sedihhhh akak..hahahah

    ReplyDelete
  2. alahai semua sedap kenapa yaya? haha

    ReplyDelete
  3. Mee goreng ngan ayam halia makanan kesukaan ana gak. Dan tu jugak masakan paling ana suka nak masak. Sebab very simple. :)

    ReplyDelete
  4. Hoihhh la...menyesal masuk ke blog ni awal-awal pagi..kriukk..kriukkk perut... (/^▽^)/

    ReplyDelete