10 Days Challenge - Day 10 - SECRETS

by - Thursday, September 11, 2014


assalamualaikum 

Day 10 - Secrets



Ada bantal pelok kesayangan !


Senang cerita laa kan , ada bantl busuk masam . hahaha . mana ada busuk masam . nipu jer . haha . basuh k basuh . Dari sekolah rendah sampai sekarang ni mesti tidur kena ada bantal pelok ni . Baru sedap dan selesa nak tidur . kalau tak ada bntal pelokkk tak best ! haha . habis tak rahsia dah . haha .
Haishh kenapa laa ada challenges kena buat pasal secrets ni . habis tak secret dah . haha . korang pun ada kan bantal kesayangan kan kan kan ! sorry ahh , yaya bukan jenis gegirl yang suka tidur nak pelok pelok teddy . tak minat teddy . tak reti nak main teddy teddy ni . haha

Suka berimaginasi!


suka wujudkan imaginasi . haha . bila dah berimaginasi , mesti ada dialog cakap sorang sorang . choiii . bukan gilaaaa . waras waras . ingat budak budak je pandai imaginasi . budak imaginasi dia tahap rendah lagi . tapi dah dewasa kita imagine cara dewasa . salah satunya , yaya suka wujudkan imaginasi tengah bercuti bermain atas salji , tak pun wujudkan imaginasi ada kat tempat yang menenangkan . kadang2 boleh bawak sampai ke mimpi . hahaha . tak laa kerap berimaginasi . kadang2 je . tapi bila leka buat kerja . tak adaaa maknanya nak imagine imagine . my imagination is under control :D

Tak suka pink tapi ada barang kaler pink !


Hahaha . kadang2 bukan apa . tertarik di mata tengok pink tu macam cantik je.. beli lahh kan . antaraa barang2 yaya yang kaler pink , purse , kotak pensel masa sekolah dulu , stoking , beg skolah masa form 2 , tudung pink , baju pink , sikat pink . hahaha

cukup laaa tiga . sebab jenuh dok pikiaq pasal secrets ni . hahaaha

yay habis dah 10 Days Challenges :D


 lepas ni nak join segmen dan giveaway balik . lama tak join ni . hehe .

You May Also Like

7 Comment