10 Days Challenge - Day 10 - SECRETS

by - Thursday, September 11, 2014

assalamualaikum 

Day 10 - Secrets



Ada bantal pelok kesayangan !


Senang cerita laa kan , ada bantl busuk masam . hahaha . mana ada busuk masam . nipu jer . haha . basuh k basuh . Dari sekolah rendah sampai sekarang ni mesti tidur kena ada bantal pelok ni . Baru sedap dan selesa nak tidur . kalau tak ada bntal pelokkk tak best ! haha . habis tak rahsia dah . haha .
Haishh kenapa laa ada challenges kena buat pasal secrets ni . habis tak secret dah . haha . korang pun ada kan bantal kesayangan kan kan kan ! sorry ahh , yaya bukan jenis gegirl yang suka tidur nak pelok pelok teddy . tak minat teddy . tak reti nak main teddy teddy ni . haha

Suka berimaginasi!


suka wujudkan imaginasi . haha . bila dah berimaginasi , mesti ada dialog cakap sorang sorang . choiii . bukan gilaaaa . waras waras . ingat budak budak je pandai imaginasi . budak imaginasi dia tahap rendah lagi . tapi dah dewasa kita imagine cara dewasa . salah satunya , yaya suka wujudkan imaginasi tengah bercuti bermain atas salji , tak pun wujudkan imaginasi ada kat tempat yang menenangkan . kadang2 boleh bawak sampai ke mimpi . hahaha . tak laa kerap berimaginasi . kadang2 je . tapi bila leka buat kerja . tak adaaa maknanya nak imagine imagine . my imagination is under control :D

Tak suka pink tapi ada barang kaler pink !


Hahaha . kadang2 bukan apa . tertarik di mata tengok pink tu macam cantik je.. beli lahh kan . antaraa barang2 yaya yang kaler pink , purse , kotak pensel masa sekolah dulu , stoking , beg skolah masa form 2 , tudung pink , baju pink , sikat pink . hahaha

cukup laaa tiga . sebab jenuh dok pikiaq pasal secrets ni . hahaaha

yay habis dah 10 Days Challenges :D


 lepas ni nak join segmen dan giveaway balik . lama tak join ni . hehe .

You May Also Like

7 Comment

  1. tahniah dah habis :)
    budak pon tak suka pink dan takde pon barang kaler pink. huhu.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Same ah Yaya. Bantal busuk of kos laa kene ade. Hihi. Tak suka pink tp ade brg pink. Normal laa tu. Pink dan perempuan mana mungkin dpt di pisahkan. Haha

    ReplyDelete
  4. Yeay!! Tahniah2 dah abis :D No. 1 & 2 sama ^^" Rahsia terbongkar! :P

    ReplyDelete