10 Days Challenge - Day 1 - PICTURE

by - Monday, September 01, 2014

assalamualaikum ,

so here , jom pakat ramai ramai kita buat entry 10 days challenge , 1 hari 1 entry mengikut gambar di bawah ni . yaya taw pasal 10days challenge ni dari kak nadya yg comel yg  cute ni . hihi . lepas tu yaya pergi terjah blog kak sally pulak untuk tahu lebih lanjut .


10 Days Cahallenge yaya bermula hari ini :D 

Days 1 - Picture :D


gambar pemandangan ni bukan yaya cilok dari encik google atau sape sapa lah , tapi gambar ni ORIGINAL daripada yaya sendiri , yaya yang snap sendiri dekat Jeti kampung baru , perak . . yaya suka pemandangan yang cantik macam tu , macam pemandangan laut , pemandangan yang lapang lapang , minat lah tengok pemandangan ciptaan Allah yang memang cantik cantik . suka sangat . . memang rasa sangat tenang bila tengok gambar ni .. :) This Is Nature :)

You May Also Like

7 Comment

  1. Subhanallah. Cantiknnyaa!! (^ω^)
    Aina pun join buat challenge ni.hehehe.

    ReplyDelete
  2. Serius cantik sgt yaya pemandangan dia. Wat ana jeles je. Huhu

    ReplyDelete
  3. yup, budak pon suka tengok pemandangan mcm ni :) subhanAllah.

    ReplyDelete
  4. Nice view yaya.. nak joi 10 days chaallenge jugak la lepas nihh.. mcm best jaa.. macam seronok ja. :D

    ReplyDelete
  5. nice shoot. nice view.. tenang je kan. Indahnye ciptaan Allah..

    ReplyDelete