" Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon"

by - Sunday, August 24, 2014

assalamualaikum 

jom join segmen by blogger Iola :D


KLIK SINI UNTUK JOIN SEGMEN


berikan pendapat mengapa wanita sering dikaitkan dengan warna pink?

sebabnya , pink ni satu warna yg sangat lembut ..perempuan kan ada sikap yang lembut . so thats why laa bg yaya pink tu dikaitkan dengan wanita :) kan kan kan . ringkas sangat jawapan yaya ni . hehe

You May Also Like

10 Comment

  1. Selamat bersegmen yaya..
    yaya.. syaz nk bgtau.. syaz tag yay dekat sini.. yaya punya shout asyik error je.. hihhi.. sorry tau kalau syaz bgtau kat sini..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/7-things-about-syaz-harzays-minme.html

    ReplyDelete
  2. syaz : ye ye tak pe . mmg pn shout busuk tu selalu jd error . thanks tag syaz :*

    ReplyDelete
  3. selama saya blogwalk, boleh kata semuany sependapat..pink ni lembut kan? hee
    hai singgah sini :D terima kasih sudi join hee
    keep in touch , insyaallah

    jom jalan-jalan dengan ladies yang lain :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-pink-ladies-2.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen...jom jengah blog cheq yer

    ReplyDelete
  5. Jom jalan2 :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yg sama..jemput ke blog Za .. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  7. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete