segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

by - Sunday, August 17, 2014

assalamualaikum 

tak sampai satu jam . ni lagi satu segmen yaya nak ajak semua join . jom join segmen blogwalking merdeka by kak Ayu Insyirah :D 




Merdeka Merdeka Merdeka !

You May Also Like

27 Comment

  1. yg nih pon da join gak. selamat bsegmen syg :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..selamat berkenalan Yaya..
    Sudi-sudilah intai rumah baru acik watie ye.
    TQ.
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama_17.html

    ReplyDelete
  3. Bawah segmen yang sama..:)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih ...sudi join segmen ayu... joom kita sama2 blogwalking.. klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. Salam merdeka,
    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal...sy dari segmen yg sama, done follow sis, jemput follow sy juga ya...tq!

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  7. kita dari segmen yg sama mommy lizz..

    jom bersegmen!

    http://faridaredbellas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hai, Nad singgah dari segmen yang sama. Jemput datang ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  9. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  10. Hai, wawa datang dari segmen yg sama :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama-ayu.html

    Nak menang hp free? jom join, tinggal 1 hari lagi :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/xiaomi-redmi-note-contest-play-to-win.html

    ReplyDelete
  11. macam sempat lg... akan dijoin nanti ler.. hehe

    ReplyDelete
  12. Saya datang dari segmen yang sama. Jemput singgah blog saya. :)
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan. Kalau sudi jemput singgah blog saya. Tq =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  15. Salam kenal dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen ya... akak pon tak sempat join lagi.. huhu

    ReplyDelete
  17. BW! Kita join jugak! ^^

    http://ehtejakettew.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.htm

    ReplyDelete
  18. Salam kenal dari Ros. done follow, #686.
    Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  19. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    --> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  20. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    --> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  21. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  22. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete