Masa sekolah dulu ...

by - Tuesday, August 19, 2014

assalamualaikum :D

biar gambar bercerita :D hehe







. hehe . rindu zaman sekolah :D

sumber gambar ke 4 dan terakhir tu , dari blog ajumeh : http://azmeerahmadshahruddin.blogspot.com/2012/03/memori-zaman-sekolah.html

You May Also Like

11 Comment

  1. Hahaha.. macam pernah jer time sekolah dulu2..

    ReplyDelete
  2. hahahaahahah adoiiii teringat zaman skola.. lg2 gamba first.. adoii stresss.. hikhik

    ReplyDelete
  3. haha. terasa lak kite. budak sekarang tak rasa dah benda ni kot.

    btw, yaya kite tagged awak, hope tak kisah ye :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  4. hihihihih..kan3xx...mengimbau kemabli..:DD

    ReplyDelete
  5. hahaha. semua tuu pernah buatt. paling best yang gambar pertama tu. XD.

    ReplyDelete
  6. Yg tak tahan part cikgu tanye, pastu padam. Perdajal. Kah3

    ReplyDelete
  7. hahaha... itu KM la tu yang ketuk pintu tp suh kawan yang gi cakap hahaha

    ReplyDelete
  8. hihi zaman skolah tak berani pun nak tiru..

    ReplyDelete