7 Things about Yaya -- Versatile Blogger Award

by - Sunday, August 24, 2014


assalamualaikum !

7 things about yaya ? hehe . before that , a very thank you to Kak Nadya and Syaz cause they were done tagged me to do this Versatile Blogger Award ! Thank You . So , dont forget to blogwalking their blog :)

Rules  

Thank the nice fella who gave you this award 

Include a link to their blog

Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly. 

Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award

Tell the person who nominated you with 7 things about yourself

7 THINGS ABOUT YAYA

Suka Ketawa !

HAHAHA . suka ketawa sebab ketawa ni kadang kadang dapat hilangkan stressss ! sometimes jela . tapi tak elok juga dok ketawa je memanjang sebab nanti kita mesti menangis . Trust me , selalu jadi macam tu .
Siapa yang kenal yaya tu , memang taw lah yaya ni kaki ketawa , benda tu lawak tapi mak kata tak lawak . hahaha . sampai ayah yaya kata , apa dah jadi tengok running man gelak sorang2 . HAHA .

Mudah Menagis !

yes . totally yaya was so easy to cried ! kadang2 tu tahan je , kalau boleh tak nak orang nampak yang kita tengah menangis . tak menangis banyak pun sikit tu mesti ada setitik kat pipi . i dont know how to control this attitude . but yaa , sometimes bila menangis dapat legakan hati kita serba sedikit :')

Sensitive person @ cepat terasa !

mula perasan sikap ni . masa yaya form 5 , seriously , memang yaya jenis yang sangat cepat terasa even they are joking .yaya boleh cepat terasa dari segi kata kata dan perbuatan seseorang tu pada kita . susah jugak nak handle sikap ni . too much sensitive ! aiyaa . kadang kadang tu terasa kejap2 je . lama lama okay laa .

Suka Orang Ambil Berat Tentang Diri Yaya !

terasa diri sangat sangat disayangi bila orang yang kita sayang always caring tentang diri kita :') betul tak ? korang suka tak orang yang korang sayang ambil berat dekat korang ? suka kan ? tak kisah laa family ke , kawan kawan ke .


Suka Memasak !

ye ye . suka memasak ! masak apa pun tak kisah . tapi masak masak kampung ni tak reti lagi . masak yang biasa biasa tu boleh laa . hee . mak pesan kat yaya " kena pandai masak , nanti suami hang p makan luaq cari orang lain kang " , haha k , terus semangat nak masak !

Peramah !

nak kata peramah sangat tu tak laa . tapi bilaa dah mula kenal .tu diaa punyaa peramah . bercakap , sembang macam macam. hehe

Manja ! haha

bukan manja macam baby or kanak kanak or so on . tapi manjaa laa . manja dewasa . haha . anak bongsu laa katakan .. memang ada sikap manja ni . haha

okay habis dah !

Rules kata nak 15 orang kan , yaya tagged 5 yang bertuah . hehe

  1. http://naalisaa.blogspot.com/
  2. http://farahlawi.blogspot.com/
  3. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/
  4. http://www.mommylizz.com/
  5. http://karyamahirah.blogspot.com/

tak larat nak menge"taged"banyak banyak . hehe , good night ! nak tidoq dah ni :D




You May Also Like

7 Comment