Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

by - Saturday, July 19, 2014


assalamualaikum :)

jom join segmen kak mia liana :)

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

20 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan akan menerima kad raya dari Mia Liana. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

You May Also Like

9 Comment

  1. singgah dari segmen yang sama :D
    new blogger here :D
    follback? :D

    http://justanamazingheaven.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ukhuwah Fillah ..Singgah Dari Segmen Yang Sama
    All The Best Ya ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    Singgah menabung mr nuff

    ReplyDelete
  3. goodluck . tapi segmen duit raya takde ke?hehe

    ReplyDelete
  4. kyousuke tsurugi dan aktif imtiyaz : terima kasih . nanti yaya balas kunjungan kembali ye :)

    harith syahmi : hehe . ada je . belambak giveaway dengan segmen duit raya . tp payah nak dapat luck la . hehehe

    ReplyDelete
  5. err. akak join gak segmen ni. good luck ye..

    =)

    ReplyDelete
  6. kak nadya: hehe . tahu dah akak join :D

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen kak yaya ^__^

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari segmen yang sama...semoga berjaya.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sudi join segmen ini.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Maaf zahir dan batin.

    #pemenang telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/07/pengumuman-pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete