Segmen Blogwalking "Pink Lady"

by - Wednesday, July 09, 2014


assalamualaikum :)

jom support dan join segmen ni daripada blog Mind Meld



PINK ? secara azalinya , sejak kecik memang tak suka warna pink . tapi tak laa sebenci benci benci nya colour pink ni , cuma tak suka colour pink yang pekat melampau lampau . suka pink yang lembut lembut yang pudar sikit . Eh ! tipu laaaa . kalau tak ada barang yaya colour pink , stocking yaya colour pink siap belang belang putih lagi . COMEL . hehe . and yaa . yaya sukaa kata orang yang minat pink ni gegurl gitu . hehe . Last but not least , jangan pamerkan pink yang pekat melampau depan mata yaya . sah yaya dok mengata ngata je . haha :P

Jom Guys Join Segmen ni , Tamat 20 Julai 2014 :)

You May Also Like

9 Comment

  1. Buruk perangai hang yaya. Hahaha. Pink tu comel k. :P btw selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  2. wuwwwuwww takleh pakai hard pink lah eh kalau depan kak yaya. hehehe.

    ReplyDelete
  3. kak ana : hahaha . pink gegurl . haha . yelah yelah pink comel :P

    ReplyDelete
  4. lisa : hahaha . tak leh . sakit mata akak . hahaha . joke je tu :P

    ReplyDelete
  5. ehh akak pon join gak .

    amboii.. blog akak pink pekat. xmo mengata ka?hahahahahaha =p

    ReplyDelete
  6. hahaha,,keras amaran tu hehe..pink lembut memang menyenangkan mata :D kalau striking sometimes memang sakitkan mata but depends on how kita olah hehe..

    ada masa, jom terjah pinkies yang lain. keep in touch :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/senarai-pink-ladies-edisi-julai.html

    ReplyDelete
  7. cik nadyya : hahaha . xmau ah mengata . bulan puasa ni . hehe

    iola : hehehe . kan . sakit mataaa sampai rasa geram2 dah . ahaha . P

    ReplyDelete
  8. saya suka semua warna hihi.. terang gelap striking saya sapu bersih!

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan yaya=)

    Saya dtg dr segmen yg sama. Gudluck ye

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete